Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért képtelenek méltósággal kezelni ezt a nők? Valóban nem általános, de miért lennék "beteges" emiatt?
Őszintén kíváncsi vagyok rá, hogy egy nőnek mi a véleménye erről, ha nőként te ebben a szituációban találnád magad akkor hogyan reagálnál?
6 éve annak hogy Budapestre költöztem, korábban sokat csajoztam, egyszerűen hajtott a vérem, viszont az otthoni közeg miatt sosem akartam hazavinni lányt.. így csak akkor történt valami ha az adott lányt hazakísérhettem..
Mióta Pesten vagyok a habitusom mit sem változott, a különbség annyi, hogy egyedül élek, tehát szabad a pálya.. kb havonta egy nőt sikerül felhoznom lakásra. Azonban itt jön az amiért kiírtam magát a kérdést. Ugyanis nem feltétlen a szex izgat.
6 év alatt több tucat nő járt már nálam, és eddig 3 azaz három nővel feküdtem le, szexuális kapcsolatom igaz volt mindegyik nővel akit felhoztam, de ez, három kivételével csak és kizárólag orális szexet jelentett.
A három nőt kivéve minden lánynál annyi történt, hogy kézzel/ujjal izgattam őket, szájjal pedig csókokkal árasztottam el testüket, comb, has, mell, láb, hát, nyak.. de pl nyalni csak azt a három nőt nyaltam ki akikkel le is feküdtem. Az "én részem" után persze jönnek ők, és az orál még mehet a részükről is (két kivétellel minden lány le is szopott) viszont a szopást követő élvezés után a libidóm jelentősen lecsökken, és úgy gondolom félig ezért, félig pedig azért mert előre sem tervezem, hogy behatolás is legyen, befejezettnek vélem az aktust, és megkérem a nőt, hogy öltözzön fel, és váljanak el útjaink mert egyszerűen nem szeretnék többet tőle.
Ténylegesen csak három nő volt akikkel kívántam is a folytatást.. a többi lánytól valóban nem is akartam többet.
Alapvetően úgy gondolom hogy fair vagyok, hiszen én is teszek a lányokért, és ők is kielégülnek, én is megkapom a magamét, tehát kvittek vagyunk. Ennek ellenére többször előfordult már, hogy amikor közöltem a lánnyal, hogy öltözzön, akkor nem tudta hová tenni az egészet, és vérig volt sértődve, majd elmondott mindenféle szemétnek, és kvázi megalázónak kiáltotta ki azt ami történt.. nem igazán értem, hogy miért csinálja ezt több lány is, amikor tényleg mindkettőnk el is élvezett.. tehát nem csak az van, hogy leszopatom és kidobom mint valami fizetős prostituáltat..
Tudom ez az egész nem mindennapos dolog, de ha egyszerűen nem akarok az orális szexen mást azt viszont viszonozom is akkor ezen miért kell megsértődniük?
Gondoltam elmegyek szexuálpszichológushoz is, bár azt önmagában tudom, hogy miért nem vágyom többre a nők jelentős részével, és azt is tudom, hogy nem fix kapcsolatot keresek, ugyanis nem tudom megállni, hogyha egy nő bejön akkor annak ne kezdjek el udvarolni.
@41: " a behatolás számomra állatias" Téged nem ért valami szexuális trauma gyerekkorodban? Egészséges ember egyáltalán nem így gondolkodik és látszik, hogy totálisan máshogy látod a dolgokat, mint az átlagember.
"ár azt önmagában tudom, hogy miért nem vágyom többre a nők jelentős részével" - egészen pontosan miért nem vágysz többre?
42, nem, semmiféle traumáról nem tudok. Attól tartom állatiasnak, hogy mint valami veszett kutya mész és a farkad után csillapíthatatlan vágyat érzel, hogy végre teletömd a közeledben lévő nő lyukát. És amit agyonig gyömöszölted majd jól szétdurrant a farkad oda a libidó és vége az egész varázsnak..
Mert nem keltik fel bennem ezt amiről az előbb írtam, és számomra csak az a kielégítő szex ahol valóban úgy érzem nem tudom magam türtőztetni, és minden porcikámmal kívánom a nőt.. magasan van az ingerküszöb, és sok nővel volt már dolgom.. és ritka aki tényleg minőségi teljesítményt nyújt az ágyban + aki izgatóan is néz ki (számomra izgató) ami nekem szép.. ami engem izgat.. sok szép lány van aki felkelti az érdeklődésem.. de nagyon kevés az aki igazán fel is tud csigázni.
Az is állatias, hogy hagyod, hogy egy idegen leápoljon és utána elküldöd a francba, mert neked leesik a libidód. Ha úgy lenne, hogy nem veled kezdenétek, hanem a nővel és lelépne, amint elment, te vajon mit reagálnál?
És csak úgy kiváncsiságból megkérdezhetem. hogy mennyi idős vagy?
@32: De ha nem kívánod a nőket, akiket felviszel, akkor miért viszed fel őket a lakásodra? Eszerint arra mégis jók, hogy petting formájában kielégítsenek, de arra nem, hogy lefeküdj velük? Viszont akkor meg nem értem, hogy te miért nem érted, hogy ez nekik piszkosul megalázó, hiszen ezt nem is közlöd velük előre.
Másrészt leírod, hogy a szex számodra állatias, egy bekezdéssel lentebb meg, hogy "és számomra csak az a kielégítő szex ahol valóban úgy érzem nem tudom magam türtőztetni, és minden porcikámmal kívánom a nőt". Vagyis "mint valami veszett kutya mész és a farkad után csillapíthatatlan vágyat érzel, hogy végre teletömd a közeledben lévő nő lyukát."
Tehát igazából nem is izgulsz rájuk, de azért csókokkal borítod el őket (meh...), es végüls is hagyod, hogy lesz.pjanak. És szerinted ez tényleg rendben van.
Kezdjük ott, hogy akire nem vágyom igazán, annak nem borítom el a testét csókokkal. Folytassuk azzal, hogy majd te jobban tudod, mi okoz igazi kielégülést egy nőnek (az ujjazás megfelel tökéletesen). Aztán szerinted az is oké, hogy "nekem ennyi volt, öltözz, szia".
Es szerinted ez nem egy elbszott gondolkozás. Apám...
Teljes onellentmondasban el a kerdezo :D
En mondjuk fel nem tudom fogni, hogy ha valaki arra jo, hogy mondjuk kinyaljon, arra mar nem hogy le is fekudjek vele. Valakit vonzonak talalok vagy nem, nincs olyan, hogy ez meg oke, az mar nem....
Es ja, most akkor az nem allatias hogy leszopnak? Ugyanugy az a cel hogy kielegulj, csak egy masik lyukat tomod be a lanynak.:D meg amit az elozo is mondott, hogy akkor most kielegito szex amiben elveszted a fejed vagy allatias? Ahogy beszelsz a szexrol olyan ambivalens, mintha ellenerzesed lenne valahol melyen az egesszel kapcsolatban.
Kivanom hogy sose keruljek ilyen ember kozelebe mint te kedves kerdezo.. komolyan az ilyen ember minek él szexuális életet?! Vagy miert alazol meg igy noket? Pontosan ez az allatias amit te csinalsz, csak az osztonodre fivgyelsz h jol le**opjanak majd (még csak nem is nyalást) ujjazást kapnak cserébe ami mondjuk ki 90%unknak épp előjáéknak megfelelő...
Annyira gaz ez a gondolkodas. Komolyan ha ugy erzed nem tetszik annyira a csaj h normalisan legyel vele egyutt vagy legalabb kozold vele a dolgokat akkor inkabb hagyd oket es kimeld meg szegenyeket egy ilyen gaz szituaciotol es onbizalom es kedv rombolastol. Agyhalott
45, Mindig a nővel kezdek.. Az a két nő aki pedig nem elégített ki pont hasonló volt mint amit kérdezel, tehát hogy mit kezdenék velük? Semmit.. de annak ellenére, hogy végezetül viszonzatlanul kielégítettem őket, még nem éreztem magam rosszul vagy megalázva. 30
46, Nem érted.. vannak szintek. Van különbség izgalmi szintek közt.. Van az a lány akivel nem tudsz betelni akkor sem mikor már megkaptad.. és van az a lány aki igaz bejön és izgat, de ennyi bőven elég vele kapcsolatban.
Az állatias nem holmi negatív jelző az én szótáramban.
47, Neked is írom amit a 46osnak, vannak különböző szintek, nyilván akit felhívok az izgat valamilyen szinten.
Aki nem izgat azt még italra sem hívom meg.. ne sarkítsd ki. Nézd, ha egy nő látványos orgazmust produkál az nyilván annak az eredménye, hogy izgató dolog amit vele tettem. Nem, nem vagyok mindenkinél mindent jobban tudó, ne érts félre. De rengeteg nő élt már át orgazmust a kezeim közt.. "ennyi volt, öltözz, szia" - Nem kell belelátni semmi ilyesmit.
48, Valószínű nem érted amit írok.
Nincs ellenérzésem.. az állatias nálam pozitív, úgy érzem, hogy "valaminek a teteje"
49, :( Spórolj az ítélettel kérlek. És ne nevezz kedvesnek, miközben undorodsz tőlem vagy gyűlölsz, maradj inkább őszinte.
Önbizalom.. és kedv rombolás? Áh, más nyelvet beszélünk.
Az, hogy meghívom magamhoz már egy pozitív dolog, az hogy odaadom neki magam úgy szint pozitív dolog.. most ettől rombolom le mert nem dugom meg? :D
+1 gondolat, nem majd kapna cserébe, hanem megelőzőleg! És nem csak ujjazásról van szó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!