Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért képtelenek méltósággal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képtelenek méltósággal kezelni ezt a nők? Valóban nem általános, de miért lennék "beteges" emiatt?

Figyelt kérdés

Őszintén kíváncsi vagyok rá, hogy egy nőnek mi a véleménye erről, ha nőként te ebben a szituációban találnád magad akkor hogyan reagálnál?

6 éve annak hogy Budapestre költöztem, korábban sokat csajoztam, egyszerűen hajtott a vérem, viszont az otthoni közeg miatt sosem akartam hazavinni lányt.. így csak akkor történt valami ha az adott lányt hazakísérhettem..

Mióta Pesten vagyok a habitusom mit sem változott, a különbség annyi, hogy egyedül élek, tehát szabad a pálya.. kb havonta egy nőt sikerül felhoznom lakásra. Azonban itt jön az amiért kiírtam magát a kérdést. Ugyanis nem feltétlen a szex izgat.

6 év alatt több tucat nő járt már nálam, és eddig 3 azaz három nővel feküdtem le, szexuális kapcsolatom igaz volt mindegyik nővel akit felhoztam, de ez, három kivételével csak és kizárólag orális szexet jelentett.

A három nőt kivéve minden lánynál annyi történt, hogy kézzel/ujjal izgattam őket, szájjal pedig csókokkal árasztottam el testüket, comb, has, mell, láb, hát, nyak.. de pl nyalni csak azt a három nőt nyaltam ki akikkel le is feküdtem. Az "én részem" után persze jönnek ők, és az orál még mehet a részükről is (két kivétellel minden lány le is szopott) viszont a szopást követő élvezés után a libidóm jelentősen lecsökken, és úgy gondolom félig ezért, félig pedig azért mert előre sem tervezem, hogy behatolás is legyen, befejezettnek vélem az aktust, és megkérem a nőt, hogy öltözzön fel, és váljanak el útjaink mert egyszerűen nem szeretnék többet tőle.

Ténylegesen csak három nő volt akikkel kívántam is a folytatást.. a többi lánytól valóban nem is akartam többet.

Alapvetően úgy gondolom hogy fair vagyok, hiszen én is teszek a lányokért, és ők is kielégülnek, én is megkapom a magamét, tehát kvittek vagyunk. Ennek ellenére többször előfordult már, hogy amikor közöltem a lánnyal, hogy öltözzön, akkor nem tudta hová tenni az egészet, és vérig volt sértődve, majd elmondott mindenféle szemétnek, és kvázi megalázónak kiáltotta ki azt ami történt.. nem igazán értem, hogy miért csinálja ezt több lány is, amikor tényleg mindkettőnk el is élvezett.. tehát nem csak az van, hogy leszopatom és kidobom mint valami fizetős prostituáltat..

Tudom ez az egész nem mindennapos dolog, de ha egyszerűen nem akarok az orális szexen mást azt viszont viszonozom is akkor ezen miért kell megsértődniük?

Gondoltam elmegyek szexuálpszichológushoz is, bár azt önmagában tudom, hogy miért nem vágyom többre a nők jelentős részével, és azt is tudom, hogy nem fix kapcsolatot keresek, ugyanis nem tudom megállni, hogyha egy nő bejön akkor annak ne kezdjek el udvarolni.

2018. júl. 15. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
95%
Mert akit összehalászol egy buliban pl. és megy veled haza, az szerinted mit akar? Én kiégek, komolyan. Te is azt akarod, hogy szopjon le/verje ki, nem udvarolsz neki, hogy nincs itt az ideje, mert akkor e az ágyadba vinnéd. És ott nem gázabb közölni, ha elsültél, hogy enyi volt? Ahhoz van elég bőr az arcodon, mi? :D Eszem megáll.
2018. júl. 15. 15:08
 32/72 anonim ***** válasza:
94%

"Szóval ha nem az történik amit a nő elképzel akkor a férfi egy szemét"

Nem, az a szemét, aki nem tisztázza előre a partnerével, hogy a "hagyományostól" eltérő dolgot szeretne és ez meglepetésként éri a másikat. Nem attól függ, hogy vaginád van-e, vagy farkad, felteszem, hogy a legtöbb férfi is megalázva érezné magát és nem feltétlenül tudna hirtelen megfelelően reagálni, ha egy nő felhívná magához és csak ott közölné a dolog hevében, hogy amúgy ő úgy gondolta, hogy ő fogja felcsatolhatóval megdugni a pasit.

2018. júl. 15. 15:08
 33/72 anonim ***** válasza:
94%

@29: "Az nonszensz, hogy aki feljön velem az mindenáron szexet akar. " - pfej, milyen mocskos, romlott világot élünk; az ember felhívja a nőt, hogy megmutassa a bélyeggyűjteményét, mire a nő le akar vele feküdni...a belem fordul ki az egésztől.

"Nem lepődnék meg, sőt mi több értékelném ha egy nő állítana le, és azt mondaná, hogy ennek még nincs itt az ideje." - ilyen is van, csak nem az egyéjszakás, alkalmi kapcsolatokban. Tudod a társkeresés során előbb a kölcsönös érdeklődésből vonzalom, utóbb szex lesz, de csak a kapcsolat egy bizonyos szintjén. Az alkalmi partnereknél csak testi vonzalom van, amit szex formájában kiélnek, majd megy mindenki a dolgára. Egyáltalán miért hívod fel a nőket magadhoz, ha nem akarsz velük lefeküdni? :D

"Kéne jelezni.. már mondtam ez illúzióromboló, másrészt a szex nem lehet kényszer. Ha nem akarom folytatni akkor nem folytatom, ha a nőnek pl fáj, vagy valami lelki problémája van, és mondjuk behatolás után teszem azt sírni kezd akkor erőszakoljam meg, mert megbeszéltük, hogy dugunk? ... hihetetlen." - neked vagy 1-2 kerék nem úgy forog a fejedben, ahogy az átlagembernek vagy szimplán önző vagy és ilyen baromságokkal takarózol.

2018. júl. 15. 15:10
 34/72 A kérdező kommentje:

28, szerintem meg nem lenne jogos a felháborodás a férfi részéről.. meggondolhatja magát a nő is, vagy éppen lehet más a célja, nem hiszem, hogy szerződést írnak arról, hogy találkozó esetén a nő tűri a szexet akkor is ha akkor abban a pillanatban már nem kívánja a pasast.

Másrészt ez a szex céljából hív fel dolog, mondom.. nem áll meg a lábán. Megalázás.. ugyan már. Nem tudom, de szerintem sokaknak nincs helyén az önértékelése, vagy nem rendelkeznek kellő önbizalommal. Szerintem tudni kellene kezelni azt is ha nem az történik amit mi magunk gondolunk. Én sem pofozom fel a nőt aki mondjuk ezek után elhord engem egy szemétnek..arról van szó, hogy szeretném tudni miért reagál így. De pl eszem ágában sincs ezért bántani vagy megalázni.

30, Nem félek:) Élvezem. De önmaga az aktus, vagyis a konkrét behatolás nálam jóval komolyabb dolog, és ahhoz nagyon is kell, hogy izgasson a nő. Ha nincs meg az az igazi izgalom akkor bőségesen elegendő az, hogy kicsit egymásba gabalyodunk, csúcsra juttatjuk egymást, de ennyi. Nem teszem be neki.

31, Persze megértelek. És logikus is amit írsz. Igazából ez egy szűrő, bevállalós csajt keresek aki bátor és fel mer jönni, nem barátnőben gondolkodom, hanem "friss húsban" az új lány izgat.. hogy lássam meztelen, hogy érezzem a közelemben. Az egy óra egy limit, és elég jól bevált, van olyan nő akit 10 perc után otthagyok, mert nem az esetem, van aki pedig nagyon bejön de 1 óra után sem hagyja magát akkor azzal nyilván nem egymást keressük, hiszen ő nem akar egy lenni a sok közül, nyilván komolyat keres, ebben pedig nem fogok neki hazudni.

Lehet paradoxonnak tűnik, de én úgy gondolom ez korrekt dolog a részemről.

32, Nem buliban, és nem részeg nőkre pályázom. Már nem 15 éves vagyok:)

33, Azért ez egy kicsit túlzó hasonlat, mármint a felcsatolhatós :D De mi ez a hagyományos..? Mióta hagyományos az, hogy akit felhívok magamhoz azzal csak kefélni akarok? Komolyan nem értelek. Másrészt attól mert valami nem úgy történik ahogy én azt előre tervezem attól még nem aláztak meg, csupán valamiről másként vélekedtek mint én.

34, "Egyáltalán miért hívod fel a nőket magadhoz, ha nem akarsz velük lefeküdni? :D" Komoly? Erről szól a kérdés.. Azért, hogyha felizgat a nő akkor lefekszem vele, ha meg csak szimplán bejön akkor mindketten profitálunk belőle, és kielégülnük.

Ne mond már azt, hogy te vagy bárki előre megbeszéli ezeket a dolgokat mikor felhív magához bárkit is..

2018. júl. 15. 15:28
 35/72 anonim ***** válasza:
71%

@35: "Ne mond már azt, hogy te vagy bárki előre megbeszéli ezeket a dolgokat mikor felhív magához bárkit is.." - XDXD

Ez kész, neked biztos, hogy szexuálpszichológus kell.

2018. júl. 15. 15:32
 36/72 anonim ***** válasza:
94%

Hát ja, ennyi erővel felviheted a nőt úgy, hogy bdsm-et akarsz csak ezt elfelejted előre közölni, vagy le akarod pisilni mert ez a fétised... Végül is ezeket sem szokás megbeszélni előtte :) Hajtogatod itt az igazad, de valahogy a másik nézőpontba egyáltalán nem akarsz belegondolni. Pedig pont ezt kérdezted.

Mi is akkor a kérdésed célja? Minden nő egy sz.r, aki nem úgy gondolkodik, mint te?

2018. júl. 15. 15:34
 37/72 anonim ***** válasza:
17%
Az ilyen nyomorékoktól elb...ottak a nők. Ezért felesleges volt őket felvinni! Csak elb...od a lelküket! Az a kettő csinálta jól aki nem szopott le inkább ott hagyott!
2018. júl. 15. 15:36
 38/72 anonim ***** válasza:
17%
Csak hát van szex, kérdező, de csak a te számodra, az ő számára nincs, és neki nem a legjobb sz.pni, sokan életükben nem csinálnak orális szexet. Csak kihasználod szegényeket.
2018. júl. 15. 15:37
 39/72 anonim ***** válasza:
67%

Most tekintsünk el attól, hogy ha normális kapcsolatot akarsz, nem mész fel egyből valakihez, tehát ez egyéjszakásnak indul. Ebből lesz egy elfuserált előjáték, aztán közlik a nővel, hogy mehet haza. És még kérded, mi ezen a megalázó? Ezzel azt fejezed ki, hogy még ennyit sem ér meg,elment tőle a kedved.

Aztán írod hogy kölcsönösség van, dehogy van! Az, hogy egy idegen farkát beengedem a számba, nem egyeztethető össze azzal, hogy ő meg bedugja nekem az ujját és dörzsölget. Igen, lehet így orgazmust okozni, de ez az orgazmus max arra jó, hogy feltüzeljen még jobban és szexelni akarjak.

És hát ha én vállalom ezt a fajta intimitást, hogy a számba veszem, akkor az a minimum, hogy legalább ezt viszonozd.

És ne vesd ezt össze azzal, ha egy nő áthív téged filmezni és tényleg filmezni akar. Onnantól, hogy kölcsönös petting kialakul, már elvárható a szex, vagy annak tisztázása, hogy ez most csak petting lesz vagy szex is.

Szánalmas viselkedés ez részedről, főleg az "öltözz fel és lehet elmenni" része.

2018. júl. 15. 15:43
 40/72 A kérdező kommentje:

37, Kérlek ne fordítsd ki a kérést, és ne akard így beállítani az egészet, ugyanis ilyenről szó sincs. Mondtam úgy látom sokan durván túlreagálják a kérdést, és az általad felhozott példa pedig egyértelműen alátámasztja ezt.

Nem hajtogatom az "igazam". Ha így látod akkor félreérted, sajnálom. Az a probléma, hogy teljesen elkanyarodtunk már a kéréstől és alapjában átment személyeskedésbe az egész, a kérdés célja úgy gondolom egyértelmű volt. Miért viselkedik a nő így miután mindketten kielégültünk és én nem dugom meg?

39, Szóval az ujjazás nem szex. Ahogy az sem tartozik intimitás kategóriába ha 500 csókot szórok el a meztelen női testen, értelek.. :/

40, Na itt a válaszom! Hurrá. :)

De miért fejezném ki, hogy még erre se kell? Mi az, hogy erre se? :D Már önmagában ez sem kevés. Sőt számomra a legnagyobb érték az, ha a nő engedi, hogy hozzáérjek, a behatolás számomra állatias.. mert úgy érzem, hogy nem bírok magammal és "baszunk mint a nyulak" de az, hogy törődök vele az már sokkal több, legalábbis számomra.. azért több mert intimitást rejt magában.

Mit dehogy van? Az orgazmus csak feltüzel??? Ne haragudj, de ezt megmosolyogtam.. arról már nem is beszélve, hogy azt írod: kölcsönös petting után elvárható a szex.. mi az, hogy elvárható? Atyavilág.

2018. júl. 15. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!