Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért képtelenek méltósággal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képtelenek méltósággal kezelni ezt a nők? Valóban nem általános, de miért lennék "beteges" emiatt?

Figyelt kérdés

Őszintén kíváncsi vagyok rá, hogy egy nőnek mi a véleménye erről, ha nőként te ebben a szituációban találnád magad akkor hogyan reagálnál?

6 éve annak hogy Budapestre költöztem, korábban sokat csajoztam, egyszerűen hajtott a vérem, viszont az otthoni közeg miatt sosem akartam hazavinni lányt.. így csak akkor történt valami ha az adott lányt hazakísérhettem..

Mióta Pesten vagyok a habitusom mit sem változott, a különbség annyi, hogy egyedül élek, tehát szabad a pálya.. kb havonta egy nőt sikerül felhoznom lakásra. Azonban itt jön az amiért kiírtam magát a kérdést. Ugyanis nem feltétlen a szex izgat.

6 év alatt több tucat nő járt már nálam, és eddig 3 azaz három nővel feküdtem le, szexuális kapcsolatom igaz volt mindegyik nővel akit felhoztam, de ez, három kivételével csak és kizárólag orális szexet jelentett.

A három nőt kivéve minden lánynál annyi történt, hogy kézzel/ujjal izgattam őket, szájjal pedig csókokkal árasztottam el testüket, comb, has, mell, láb, hát, nyak.. de pl nyalni csak azt a három nőt nyaltam ki akikkel le is feküdtem. Az "én részem" után persze jönnek ők, és az orál még mehet a részükről is (két kivétellel minden lány le is szopott) viszont a szopást követő élvezés után a libidóm jelentősen lecsökken, és úgy gondolom félig ezért, félig pedig azért mert előre sem tervezem, hogy behatolás is legyen, befejezettnek vélem az aktust, és megkérem a nőt, hogy öltözzön fel, és váljanak el útjaink mert egyszerűen nem szeretnék többet tőle.

Ténylegesen csak három nő volt akikkel kívántam is a folytatást.. a többi lánytól valóban nem is akartam többet.

Alapvetően úgy gondolom hogy fair vagyok, hiszen én is teszek a lányokért, és ők is kielégülnek, én is megkapom a magamét, tehát kvittek vagyunk. Ennek ellenére többször előfordult már, hogy amikor közöltem a lánnyal, hogy öltözzön, akkor nem tudta hová tenni az egészet, és vérig volt sértődve, majd elmondott mindenféle szemétnek, és kvázi megalázónak kiáltotta ki azt ami történt.. nem igazán értem, hogy miért csinálja ezt több lány is, amikor tényleg mindkettőnk el is élvezett.. tehát nem csak az van, hogy leszopatom és kidobom mint valami fizetős prostituáltat..

Tudom ez az egész nem mindennapos dolog, de ha egyszerűen nem akarok az orális szexen mást azt viszont viszonozom is akkor ezen miért kell megsértődniük?

Gondoltam elmegyek szexuálpszichológushoz is, bár azt önmagában tudom, hogy miért nem vágyom többre a nők jelentős részével, és azt is tudom, hogy nem fix kapcsolatot keresek, ugyanis nem tudom megállni, hogyha egy nő bejön akkor annak ne kezdjek el udvarolni.

2018. júl. 15. 12:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
44%
Igaza van lonely island nevű válaszolónak..írom ezt úgy, hogy itt már nem egyszer femináciztak le.
2018. júl. 15. 14:13
 22/72 anonim ***** válasza:
87%

"Hagyjuk már. A kérdezőnek erre van igénye. Miért kéne olyasmit csinálni, amihez nincs kedve?"

Senki nem arra akarja rávenni, hogy dugjon meg mindenkit, akit felvisz magához. Csak arra, hogy előre közölje, hogy nem a "hagyományos" dolgokat várja ettől a "kapcsolattól", mielőtt még olyan meglepetés érne valakit, amit nem biztos, hogy pozitívan tud fogadni.

Kérdező, te most komolyan azért hisztizel, mert van olyan nő, akinek nem elég az ujjazás, nyalás és hasonlók, hanem rendes szexre vágyik? Ez nem önzőség, hanem teljesen természetes dolog. Mintha bemennék egy cukrászdába egy szelet csokitortáért és letennének elém egy almát, hogy ez is finom, még egészségesebb is, úgyhogy ne pofázzak, hanem inkább örüljek, hogy legalább ennyit kapok. Ha mindenképpen az önzést kell keresni a történetben, akkor te vagy az önző, mert csak a saját élvezetedet és kielégülésedet tartod szem előtt, a partneredét nem (hagyjuk, hogy neki is jó volt az orál, mert ha többet is akart, akkor mégsem volt számára kielégítő az "aktus").

2018. júl. 15. 14:23
 23/72 anonim ***** válasza:
89%
Hát azért ha felmennék hozzád, elkezdenénk csókolózni, meg nyomatnánk a pettinget (mert ami leírsz az ujjazással meg a csókolgatással, az a szex előszobája), te meg egyszer csak elsülnél, majd közölnéd, hogy akkor ennyi volt, mehetek, az nagyjából életem legrosszabb szexuális élménye lenne. Te konkrétan felhúzva, feltüzelve elküldöd a lányokat. Klassz csávó vagy...
2018. júl. 15. 14:44
 24/72 anonim ***** válasza:
63%
Mert egy utolsó sz.r alak vagy ez alapján.
2018. júl. 15. 14:45
 25/72 anonim ***** válasza:
2%

> Senki nem arra akarja rávenni, hogy dugjon meg mindenkit, akit felvisz magához. Csak arra, hogy előre közölje, hogy nem a "hagyományos" dolgokat várja ettől a "kapcsolattól", mielőtt még olyan meglepetés érne valakit, amit nem biztos, hogy pozitívan tud fogadni.

Oké, szóval ha egy nő áthív magához, akkor mindenképpen feküdjön le velem, különben megaláz, vagy mi? Egyszerűen fordítsd meg a nemeket

2018. júl. 15. 14:49
 26/72 A kérdező kommentje:

15, Jó, nézd az más, hogy neked több kell ahhoz, hogy elélvezz, azért nem az az átlagos amit most te írtál. Csikló izgatás által orgazmust (megfelelő technikával) tapasztalataim alapján nagyon könnyű okozni.

Nem kozmetikázni szeretném amit írtam, de nyilván nem arról van szó, hogy elzavarom utána, beszélgetni vagy társasághoz mindig van kedvem. De sok nő ezt önmagában már mellre szívja, amikor élvezés után közlöm, hogy nem szeretném folytatni.

Köszi a választ.

16, Mit ingyen pipa? :D Amit én teszek az smafu? Már kérdeztem előbb, de ezek szerint hiába.. és azt írtam, hogy miféle illúzióromboló taktika ez, hogy előre megbeszéljük mi fog történni, kb tizen évesen szűzként beszéltük meg ezeket a dolgokat.. nonszensz.

17, Egyébként jobb az orál mint a behatolás. Aki nagyon felizgat annak adni kifejezetten szeretem. Nyilván azért a kérdés.. hiszen nem igazán értékelik, de nyugi értem, hogy a válaszodban ott az irónia.. :)

18, Miért színlelné egy nő az orgazmust miközben ujjazol vagy csókolom a testét?...

19, Erre már válaszoltam korábban is, és most is.

20, Valahogy én is így látom.. És szó sem róla nem hibáztatni akarom a nőket, mert annak semmi értelme. Csupán szeretném megérteni miért viselkednek így.

Igazából.. ha van szemkontakt akkor meghívom egy italra, maximum 1 órát beszélgetek egy nővel és ha egy óra után nem jutunk el arra a pontra, hogy felhívjam magamhoz akkor elbúcsúzom tőle, ha pedig igen akkor megkérdem, hogy mit szólna hozzá ha kényelmesebb nyugodtabb környezetben nálam folytatnának a társalgást. Amennyiben a válasz igen akkor indulunk, ha pedig nem akkor búcsúzunk.

Egyébként gondoltam mindenki élt már át hasonló szituációt és ebből adódóan felesleges ezt leírnom.. de ebből adódóan sem értem, miért kell azon rágózni, hogy nem vagyok korrekt mikor többet ígértem, mit ígértem? Miért vizionálnak bele ebbe ilyet az emberek, attól mert felhívok magamhoz valakit, az még nem egyértelmű felhívás szexre.. Szerintem itt sokan vagy durván túlgondolják ezt az egészet, vagy rosszul gondoltam és egyszerűen nem volt még tapasztalatuk hasonlóban..

22, "hagyjuk, hogy neki is jó volt az orál" ???? Szóval ha nem az történik amit a nő elképzel akkor a férfi egy szemét? De ha a férfi többet akar akkor mohó disznó akinek csak arra kellek?! Tényleg nem akarom érteni a nők javát. Kár is ezen gondolkodnom.

24, .. :) Pont az ehhez hasonló megnyilvánulások miatt jöttem megkérdezni ezt.

2018. júl. 15. 14:53
 27/72 anonim ***** válasza:
97%
Aki lakásra megy veled, az szexet akar, pont. Nincs mit ragozni. Ezért kéne jelezni, hogy max pettingben vagy benne. Mi ezen olyan nagy cucc? Tartom, hogy te csak továbbra is hisztizni akarsz, részemről off.
2018. júl. 15. 14:59
 28/72 anonim ***** válasza:
96%

"Oké, szóval ha egy nő áthív magához, akkor mindenképpen feküdjön le velem, különben megaláz, vagy mi? Egyszerűen fordítsd meg a nemeket"

Senkinek nem KELL semmit csinálni, de ha egy nő egyértelműen szex céljából hív fel magához, akkor te is jogosan érezheted szarul magad (kiábrándulhatsz belőle, érezheted megalázva magad stb) ha 10 perc csókolózás után közli, hogy csak ennyit akart, mert ő erre gerjed, neked meg lehet haza indulni.

2018. júl. 15. 15:03
 29/72 anonim ***** válasza:
68%
Miért félsz a szexualitástol a női nemmel?
2018. júl. 15. 15:06
 30/72 anonim ***** válasza:
55%

Jézus. :D Ne haragudj, de most jót nevettem. Szóval 1 óra beszélgetés után már lakásra hívod, ha nemet mond, akkor elbúcsúzol tőle. Ha igent, akkor meg többre értékelnéd, ha felmenne és nem akarna szexet? :D Ennél nagyobb paradoxont régen hallottam.

Ha nem akarod, hogy hamar belemenjenek a szexbe, talán ne 1 óra beszélgetés után hívd fel magadhoz.

2018. júl. 15. 15:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!