Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szoktátok éreztetni a párotokkal, hogy "nincs teljesen nyeregben", hogy kelendőek vagytok?
Ha megvan a bizalom, akkor simán el lehet mesélni ilyen dolgokat, és meg lehet beszélni.
De próbáld meg ugyanezt egy féltékeny majommal...
Felesleges. Ő is látja, hogy pl. utcán megnéznek. Tudja, hogy nem tartana sokáig bepasizni, nem azért vagyok vele, mert nem kellettem a kutyának se.
Inkább az van, hogy ő nyeregben is akar maradni, és tesz érte, hogy más ne legyen izgalmasabb.
Ez fordítva is működik, pl amikor a barátnőm jelenlétében nyomult rám 2 lány.
Egyébként veszélyes játék, visszanyalhat. És ha valakit szeretek azzal egyébként sem játszmázok, ez csak az önbizalomhiányosoknak való.
Nem.
Mi értelme ennek? Engem se érdekel, sokszor szerintem észre se veszem, nem még hogy annyira foglalkozzak vele, hogy elmeséljem úgy bárkinek.
Totálisan hidegen hagy, hogy bejövök-e valami idegennek. Ha meg ismerős mászna rá, azt meg takonynak tartanám, mint bárkit, aki kapcsolatban levő emberre nyomul, az ilyet leépítem, max erről szólnék a páromnak, ha durvulna a helyzet és nem akadna le rólam (volt már kellemetlen élményem ilyen pasival, nem szeretném még egyszer hagyni odáig fajulni a dolgokat)
Ha meg megyünk valahova, és egy pasi megnéz engem, akkor azt a párom is látja, van szeme.
Mi értelme külön az orra alá dörgölni?
Én meg örömmel dobnálak ki a második ilyen játszmád után...
Az a baj, hogy a párod olyan osotba, hogy elnézi ezt neked, egy érett férfi kihajítana erre a fxba.
35ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!