Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran jártok el a párotokkal kirándulni, moziba, stb? Nyaralni mentek?
Én mennék szinte minden hétvégén :D
Nyaralni is szerettem volna de nem foglaltunk :/
Mozi havi 1-2
Kirándulás havi 2-3
Nyaralás évente rövidebb kb 4-5, hosszabb 2
Nyaralást még tudtok foglalni.
Mi heti egyszer biztos megyünk moziba, étterembe, úszni, nyáron strandra. Nyaralni is megyünk a nyáron kb. egy hétre. Wellnesselni meg inden hónapban.
Mi nyaralni két éve voltunk.
Családtaggal és egy barátnővel voltam tavaly is nyaralni.
Sajnos közös baráti társaság itt nincsen, előző két barátomnál koedukált volt, és nagyon jó, náluk csak fiúk vannak, a barátnőik azok otthon ülnek és várnak türelmesen. Minden este nézünk valami sorozatot, de én már nagyon unom ezt az egészet, hétvégente ha nyüstölöm rövid túra, ez havonta max. egyszer.
Nem szeretem az éttermeket, nem szeretem a wellnes-t, mozizást, nekem a kirándulás, túra a mindenem és olyan környéken is lakunk, ahol sok a látnivaló. Vagy egy sima kocsmázás, teázás, bármi.
Ő letudja a programjait, van két kötelező szórakozási progija hétközben, hétvégén meg haverok.
Az én barátaim sajnos külföldön élnek nagyrészt.
Az a baj, hogy minden másban nagyon jó, értelmes, művelt, kedves. Mindig azzal jön, hogy mások se mennek sehová, hát ahogy olvasom itt az oldalon ez baromság.
Mozi havi egy, kirándulni nagyon ritkán, sétálni a környékbeli parkba gyakrabban, mondjuk heti szinten. Általában inkább csak beülünk valahova kajálni program gyanánt. Ha vannak különlegesebb programok, arra jobban vevő a párom (pl. most a könyvfesztivál, nyáron mesterségek ünnepe, hasonlók), ilyenekre szoktunk eljárni.
Nyaralást mi sem foglaltunk, tavaly sem - akkor anyagiak miatt maradt ki -, előtte voltunk minden évben, mióta együtt vagyunk. Idén szerintem már kimarad.
Nyáron azért jobbak a programlehetőségek, olyankor járunk strandra, Duna partra sétálni. Barátokkal sütögetni.
Mozi nulla - külföldön élünk, a svájci német nem megy :D
Kirándulás: áprilistól kora őszig szinte minden hétvégén.
Nyaralás: évi egy nagyobb (5-6 nap) és több 4 napos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!