Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meleg kérdés. Ti ilyenkor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés. Ti ilyenkor a cudar hidegben szoktatok kimenni a párotokkal sétálni vagy kirándulni? és ha igen akkor mennyi időre, milyen messze mentek el hazulról? Kirándulás? Vagy hegyekben? Vagy séta az utcán? Stb?

Figyelt kérdés

2014. dec. 29. 16:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen,egy kis szexel fel is melegítjük egymást a hidegben :)
2014. dec. 29. 16:10
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a melegek is ugyanugy jarnak el mint a nem melegek :)
2014. dec. 29. 16:10
 3/14 A kérdező kommentje:

igen, de én felőlük érdeklődöm főleg, perzse bárki irhat :D

szzívesen elolvasom és like-olom

kivéve beszólogatások láégyszi azt ne

2014. dec. 29. 16:12
 4/14 A kérdező kommentje:

# 1 és 2

like-olva :D

2014. dec. 29. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:

Igen szoktunk.

Mi vidéken lakunk és elég közel van egy erdős rész k.b 10 perces séta után a természetbe találja magát az ember :)

Általában a kutyusokat kiszoktuk vinni naponta vagy minden másnap egy kicsit sétáltatni ilyenkor kitudják mozogni magukat,játszanak egy jót és mi is kimozdulunk sétálunk egyet.

Persze ebben az időben nagykabát,sál,sapka minden játszik és csak egy órára megyünk ki.

Otthon meg tolunk is utána egy forró csokit vagy teát :)

De ha nagyobb távlatokban gondolkozunk ami mondjuk félnapos program akkor szinte mindenhova kocsival megyünk.

Bár a mi kapcsolatunk már nem friss elég stabil és bele rázódtunk az együtt élésbe és a hétköznapokba.

Én 24/f

Ő 39/F

2014. dec. 29. 16:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én most vtam a boltban (egyedül), de eldöntöttem, h mostanában nem hagyom el a házat, hacsak nem muszáj. Lefagytam, tele lettem hóval...jah és majdnem elcsúsztam a járdán, ráadásul ha nem tudtam vna tartani az egyensúlyomat, akkor ráestem vna egy babakocsira, mert azt tolt egy nô mögöttem, az de gáz lett vna omfg
2014. dec. 29. 16:23
 7/14 A kérdező kommentje:

# 5 és 6

és köszi

2014. dec. 29. 16:31
 8/14 anonim ***** válasza:
én a barátommal minden nap vagy minden másnap elmegyek sétálni, Győrben lakunk, sétálunk a belvárosban, a kivilágítást nézegetjük, esetleg megiszunk egy teát és hazamegyünk, kb egy óra szokott lenni
2014. dec. 29. 16:56
 9/14 A kérdező kommentje:

# 8

és köszi

2014. dec. 29. 16:59
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok meleg. Szeretek egyedűl zenéthalgatva sétálni. Én ilyenkor 2-3 órán keresztűl szoktam sétálni. Nemtudom mekkora ez a táv. Villamossal másfél órás út úgyhogy gondolom gyalog minimum a duplája. Jót tesz. A fris levegő felfrissít, a zene ellazít, a séta meg megnyugtat.
2014. dec. 30. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!