Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiu, Julius ota, es szerintem en is tetszek neki, vagy nem tudom, depresszios is voltam miatta, mert nagyon tetszik es nem veszi eszre, folyamatosan beszelunk facebookon, meg ha eljon velem meg a legjobb baratnommel setalni, akkor tok jol el vagyok vele. Szerintetek mit csinaljak?13/L2014. szept. 23. 19:50
2/5 anonim válasza:
különben meg egyértelmű...
ki kell lökni a szemét ezzel és ha így se sokat reagál akkor valamilyen módon el kell mondani neki.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem budapesti vagyok...de telleg, elmondjam neki??mert attol felek, hogy nem tetszek neki, es akkor utanna vege a baratsagunknak is :(
2014. szept. 23. 20:25
4/5 anonim válasza:
he he
Mond el neki és kész. Aztán lesz ami lesz. Nem hinném, hogy ennyit bárki megér, hogy görcsölj rajta.
Meg kell, hogy nyugtassalak nem fognak e miatt a kis "vallomás" miatt golyó általi halálra ítélni. Ha továbbiakban írogatsz, ide az azt jelenít, hogy csak nyafogni akarsz. Annak meg nem itt a helye. A mondva csinált problémáidat tartsd meg magadnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy elek :'DDDD tudtommal ez egy kerdezos oldal, es megkerdeztem, hogy mit tegyek szerintetek...nem bunkozast kertem
2014. szept. 23. 21:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!