Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hétköznap mennyit és miről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hétköznap mennyit és miről beszélgettek a párotokkal?

Figyelt kérdés

Mi 5 éve vagyunk együtt, csak hétvégén találkozunk. Napközben kb 2x beszélünk telefonon a munkaszünetekben 2-3 percet, hogy milyen a napunk, mennyi a munkánk, milyen az időjárás, délután mit kell magunknak elintézni, stb... Este szoktunk még otthonról egy 5 percet telefonálni, hogy hazaértünk, mit ettünk, fáradtak vagyunk, hiányzik a másik... 😀

Péntek estétől hétfő reggelig non-stop együtt vagyunk, és akkor persze komolyabb világi- vagy párkapcsolati témákról is szó esik.

Ti hogy vagytok ezzel? Csak nekünk telik ilyen felszínesen a hétköznapi beszélgetés telefonon?

Kort és nemet is írjatok.

Köszi,

20L, 30F

2018. ápr. 17. 04:40
 1/8 anonim ***** válasza:
3 eve vagyunk egyutt lassan, szinte azota egyutt is lakunk, egy helyen dolgozunk, igy eleg sokat beszelunk, bent nyilvan foleg a munkarol, de ebedszunetben egyebekrol is, itthon meg altalaban pihenunk, de sokat olvasgatok mindenfelerol es igy mindig van valami tema. O is hall dolgokat innen-onnan (nem pletykak, de neha azok is), es azokat is megbeszeljuk ami erdekes. Szoval osszessegeben szerintem eleg sokat es jokat is. Nalatok szerintem valahol ertheto, hogy inkabb felszines, telefonon nem hiszem, hogy jokat lehetne beszelgetni, de nekunk ez kimaradt, mert egy varosban eltunk mindig. 26N + 26F
2018. ápr. 17. 04:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs igényem arra, hogy a semmiről beszélgessünk, ezt soha egy kapcsolatban sem szerettem, baromi unalmas minden lépésről beszámolni és értelmetlen, nem hiszem, hogy attól lesz jó egy kapcsolat, hogy elmondom, hogy épp xy-t ettem meg ilyesmi. Páróránként válaszolunk egymás üzeneteire cseten, ahogy időnk engedi, illetve este hosszasan beszélünk. A legtöbb lány egyébként nem ilyen, igénylik az egész napos semmiről beszélgetést, meg a többórás telefonálást, én ezektől falra másznék, mert inkább csak a személyes kontaktot szeretem, pedig távkapcsolatban vagyunk (1700km) és legközelebb 1 hónap múlva találkozunk.

21L 25F

2018. ápr. 17. 05:52
 3/8 anonim ***** válasza:
53%

Mi többnyire cseten beszélünk, mint a második válaszoló. Reggel rá kukorékolunk egymásra mert mind a ketten 5 után nem sokkal kelünk, aztán napközben amikor nyugisabb a munka cseten megbeszéljük, hogy milyen híreket, cikkeket olvastunk, vagy csak néha befröcsögünk valamit egymásnak amikor az agyunkra megy valami a melóban.

Ha valami aranyos törrénik a munkában, vagy fejlődést értem el egy egy nehezebb esetnél akkor szoktam neki pillanatképeket küldeni róla (ovónéni vagyok egy családi napköziben)

De ha naaaagyon nagyon sok a szabad időnk akkor a nyelvsulis leckéket beszéljük át.

Este többnyire nyugiban vagyunk, én meló után a kutyáimmal vagyok, ő lazít.

Élő szóban ugyanígy beszélgetünk. Nincs minőségi romlás a kommunikációnkban.

Persze ha valamelyikünknek rossz a kedve akkor mindegy hol beszelünk, mindenhol rossz a kedve :)

N/28 F/28

2018. ápr. 17. 07:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Hétköznap többnyire a kislányunkról vagy hogy este kell-e vásárolni menni, mikor jön haza, ilyesmik. Esténként elmeséljük a napunkat, illetve a nap híreit átbeszéljük. Hétvégén jönnek elő a nagyobb témák, pl mit kellene csinálni a ház körül, fel kellene újítani a fürdőt, stb.
2018. ápr. 17. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Hétköznap elég keveset, munka közben ritkán van idő írni fbon, max pár sort, hogy mizu, kitartást, stb.

Este általában csak akkor beszélünk, ha találkozunk is, akkor a napi dolgokról, vagy ami épp mozgatja a fantáziánkat. Hétvégén szoktunk többet beszélni, akkor bármiről, hülyéskedésektől kezdve komoly témákig bármi.

2018. ápr. 17. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
Napközben nem beszélgetünk semmiről, egyikünk se szeret a semmiről telefonálgatni még annál is jobban utálunk chatelni. Csak akkor hívjuk egymást vagy írunk egymásnak, ha valami sürgős és fontos, máskor nem. Úgy gondolom, ahogy a második válaszoló, számunkra semmit nem ad a kapcsolathoz, ha napközben chaten és telefonon is beszámolunk minden apró szarságról, ami épp történik velünk, teljesen abszurdnak tartom. Munka után úgyis találkozunk otthon, akkor elmeséljük nagyvonalakban, mi volt aznap és ezer másik témáról is tudunk beszélni. Teljesen nonszensz, hogy felnőtt emberek nem bírnak ki 8-10 órát anélkül, hogy kommunikáljanak a másikkal.
2018. ápr. 17. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Minimum óránként írunk valamit a másiknak, vagy küldünk egy képet, hírt, ilyesmi. Egyébként mi sem tudunk minden nap találkozni, elég bonyolult most a szitunk, 3 városban lakunk egyszerre :D így bármi impluzus ér, írunk a másiknak. Munka közben is egy-egy matrica azért elmegy messengeren.

20L 23F (4 éve együtt)

2018. ápr. 17. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek! :)

Nagyon örülök ennek a sok értelmes válasznak! Nem hittem volna, hogy ennyien fogtok írni, mentek a zöld kezecskék. :)

Kedves 4!

"számunkra semmit nem ad a kapcsolathoz, ha napközben chaten és telefonon is beszámolunk minden apró szarságról"

"teljesen abszurdnak tartom"

"Teljesen nonszensz, hogy felnőtt emberek nem bírnak ki 8-10 órát anélkül, hogy kommunikáljanak a másikkal."

Nem tudom, hogy mi vitt rá téged, hogy ilyen stílusban, kb ennyire fröcsögj azokra, akik többször beszélgetnek a partnerükkel, de ez téged minősít, ugyanis aki nem volt hasonló véleményen-hasonló párkapcsolati stílusban, mint én, az is intelligensen tudott nyilatkozni - kivéve téged.

Mi nem élünk együtt, azért beszélgetünk napközben is, hisz mi nem egymás mellett töltjük az estéket, éjszakákat, plusz az abszurditás mellett egy kis fantáziával könnyen elképzelhető, hogy egyesek pusztán az öröm, a szeretet kimutatásának céljából kommunikálnak többet, mint ti, s nem azért, mert sivár módon "nem bírnak ki" ennyi időt egymás nélkül, vagy kötelezőnek érzik ezt a cselekvést.

2018. ápr. 17. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!