Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a párod sokszor elaludna miközben beszélgettek (neten) ilyen fél vagy 1 órákra?
Figyelt kérdés
Az zavarna, hogy akkor is elaludna, hogy együtt vagytok és csak pihentek mondjuk egy film közben?2017. nov. 2. 19:30
1/4 anonim válasza:
ha fáradt, eleve nem is beszélnék vele annyit...
2/4 Ködös November válasza:
Nem zavar, inkább megsimogatom a buksiját, ha együtt vagyunk.
Megértem, sokat dolgozik.
Fáradtnak lenni nem bűn.
3/4 anonim válasza:
Én régebben sokszor kértem a páromat hogy ha neten beszélünk, és fáarst és érzi hogy bealudna akkor írja meg őszintén, köszönjön el, én ezt megértem, még ha beszélgetés közepén vagyunk akkor is. Szerintem ez a legkorrektebb így nincs az hogy írok valamit, és várok a válaszra több percet, pár órát, miközben ő elaludt. Ha úgy érzi hogy befog aludni írja meg és ennyi, nem sértődöm meg ezen, sőt. Amikor együtt vagyunk akkor úgy is észreveszem ha már kezd bealudni így akkor békén hagyom, inkább magamhoz ölelem, vagy hozzábújok, avgy ehhez hasonló és hagyom aludni. Ha délután épp filmezünk vagy csak ebéd utáni, összebújos relaxálás van akkor is beszokott aludni a párom, de ez inkább munka után jellemző rá. Megértem ezt hogy elalszik, mert ő dolgozik, sokat, nagyon elfárad sajnos.
4/4 anonim válasza:
Talán itt lenne az ideje, hogy kialudja magát a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!