Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők mennyi időt foglalkoznátok a párotokkal és konkrétan mit, naponta/hetente/havonta?
+egy dologgal megbolondítanám a dolgot. Van egy vagy több gyereketek mástól, a jelenlegi párkapcsolatotok friss (pár hónap-egy év).
Érdekelne az érintettek válasza és azoké is, aki csak elméletileg foglalkozik a kérdéssel. Legyetek szívesek jelezni, melyik csoportba tartozok és ha gondoljátok, a korotokat is.
Nem teljesen értem,hogy mire gondolsz foglalkozás alatt?
Én minden nap főzök a páromnak,amikor hazaér kávét készítek,megkérdezem milyen napja volt és a választ meg is hallgatom. Esténként beszélgetünk,szex szinte minden nap van,hétvégén megyünk valahova,ha másnem fagyizni vagy moziba.
Nem tudsz szöveget értelmezni? Írtam, hogy iskola után a gyerekkel nyilván. Az estét meg a párommal. Egy felnőtt férfi ezt megérti gondolom. Ha nem akkor keressen gyermektelen nőt.
Amúgy nem értem mi ezzel a baj, gondolom, 5-6 előtt haza sem érne a munkahelyéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!