Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek így nyaralni az új párotokkal, aki nem a gyereked apja?
2,5 éve elváltunk, van egy óvodás gyermekünk. 1 éve megismerkedtem valakivel, akivel eddig csak barátként találkoztunk. A kicsi még nem találkozott vele. Felvetette, hogy mi lenne ha elmennénk közösen nyaralni. Szerintetek? Én félek a közös szállástól, ő pedig nem akarná, hogy külön szobában alugyunk. Egy ágyban semmiképp sem, mivel ott lesz a gyerekem is, de esetleg egy apartmanban ez kivitelezhető lenne? Én külön szobát akarnék, ő így nem akarna. Mit csinálnátok? Előtte még jó lenne ha találkozna a gyermekem is vele, ezt tudom.
Sokan nem agyalnak ennyit ezen, én viszont valamiért félek új kapcsolatba kezdeni a gyermekem miatt. Lehet túl agyalós vagyok, lehet túl sokat aggódok. Nem tudom mi a jó megoldás. Szerintetek?
Ha eddig nem találkozott vele a gyerek, akkor egyből egy közös, hosszabb nyaralás nem túl jó ötlet. De ha mondjuk augusztus végén mennétek, addig szerveztek közös programokat, és látod, hogy kijönnek, akkor oké.
Mi kb. 4 hónap együttlét után költöztünk össze a párommal, de a lányom már ismerte őt, az utolsó 2 hónapban szinte állandóan együtt voltunk.
Ilyen feltételekkel nem mennék el.
Én sem a 15 hónapos gyermekem apjával vagyok együtt 2 hónapja , de már nagyon sok nem alvós közös programot csináltunk együtt és aludt nálunk 3-4-szer a párom és így vállaltunk be július közepére 3 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!