Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált lányok! Hol, hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal?
Nem vagyok lány, de regisztrálj Tinderre. Csak azzal beszélsz, aki neked tetszik, egy héten belül már lehet is kapcsolatod, ha szeretnéd.
Fiatal lányként easy mode az élet.
Nem vagy introvertált, átlagos vagy. Attól, hogy valaki nem egy szélsőségesen extrovertált, hogy folyamatosan bulizzon, még nem lesz introvertált. A legtöbb emberben mindkettő meg van és középen helyezkedik el. Pont, mint te.
Amúgy az #1-es jót írt. Felmész tinderre, felraksz 3 képet, ránézel 1 óra múlva és bumm, már válogathatsz is.
Nálunk egy közös ismerős játszott kerítőt, bejött :)
De én tényleg introvertált vagyok és a párom is.
A tinder nem rossz ötlet.
A leírásodból ítélve nem vagy introvertált.
Másrészt mivel lány vagy akkor fogsz magadnak egy faszit amikor akarsz. Nem értem a csajoknak miért sír a szája.
Volnátok ti srácok, megtudnátok milyen nehéz is valójában ismerkedni... :)
Interneten.
Én nálad jóval introvertáltabb vagyok úgy érzem. 1-2 óra után terhesnek érzem a nagy társaságot, meg ugy általánosságban az embereket. Ezért nincsenek is konkrétan barátaim akik hetente találkozgatni akarnának...kösz nem. Haverok vannak akikkel évente 3-4 alkalommal találkozom, vagy ritkábban. Nekem ennyi bőven elég.
Sosem jártam bulizni, és nagyon programozni sem. Pláne nem egyedül, és nem azért hogy pasit vadásszak. Nagyon távol áll tőlem az ilyesmi.
Jobban érzem magam az otthonomban, kutyázok, nagyon sokat olvasok, sorozatokat nézek, a hobbimmal foglalkozom, vagy játszom a gépen a kedvenceimmel.
Netes társkeresőn ismertem meg a férjemet. Néha persze elmegyünk ide-oda, strandra, összefutunk a haverjaival, moziba, étterembe, rock koncertekre, bolingozni, biliárdozni, de nem sűrűn. Sokkal ritkábban mint egy átlagos pár. Kb 3 havonta csinálunk csavargós-elmenős programot. Neki ezzel nincs baja. Itthon sem unatkozunk, szoktunk együtt is sorozatot nézni, ritkán filmet, és játszani is. Vagy leülünk társasozni, kártyázni, vagy honfoglalózunk és sokat nevetünk:) Tökéletesen passzolunk.
Mikor megismerkedtünk, mindketten suliba jártunk, de én elvből nem is járnék osztálytársakkal, iskolatársakkal, munkatárssal, baráti körből. Egy esetleges szakítás esetén roppant kényelmetlen helyzet. Szóval nekem nem maradt más mint a net, plusz kényelmes is volt:) Sosem ismerkedtem máshol, csak interneten. Eleinte chat.hun, onnan lett 2 kapcsolatom még 19 -20 éves korom között, aztán 3 év szünet után átmentem netes társkeresőre, ott pedig 6 hónap, és pár randi után 24 évesen megismertem életem szerelmét.
Ő csak 2 hete volt regisztrálva mikor először rám írt. Elkezdtünk dumálni üzenetekben, ez 2,5 hétig ment így, közben randira hívott, találkoztunk, és azóta együtt vagyunk.:)
Kicsit hosszú lett, bocsi a kisregényért.
Köszönöm!
Hát én még mindig introvertáltnak érzem magam, legalábbis a többi ismerősömhöz képest mindenképpen. A környezetemben a többségnek szinte minden napra van valami programja a haverokkal, barátokkal és mindig mennek ide-oda. Nekem egyáltalán nincsen aktív szociális életem és igazából nem is vágyom rá. Nem szeretek társaságba járni, nem érzem jól magamat sok ember között, életemben nem voltam pl. buliban és kb. a gondolatától is rosszul vagyok. Ezerszer szívesebben vagyok otthon és olvasok, filmezek, tanulok, mint hogy pl. találkozzak valakivel. Ugyanakkor vannak olyan dolgok, amiket nem lehet elkerülni pl. muszáj egyetemre járnom és, ha már ott vagyok, akkor nem ülhetek be a sarokba és nem bámulhatom a pókokat a falon....hanem ugyanúgy részt kell vennem az órákon, ahol nagyon sok a csoportos feladat és eleve sokat kell másokkal kommunikálni. Ha ezt nem tenném meg, akkor kb. ott is hagyhatnám... Viszont az itteni "barátságok", ismertségek nem túl mélyek, inkább felszínesek. Összesen két igazi barátnőm van, akikkel ovis korunk óta ismerjük egymást és velük szoktam beszélni, találkozni, ahol a rendszeres kb. havi egy alkalmat jelent (eleve nem is tudnánk gyakrabban, mert messze élünk egymástól).
Hú, hozzád hasonló lányokra is akad bőven hímnemű.... Komolyan nem hiszem el, hogy egy lánytól senki nem akar többet barátságnál...
Vagy hazudsz, vmilyen lelki betegséged miatt sajnáltatni akarod magad, vagy nagyon ronda vagy :D Már bocs. Egyelőre más magyarázatot nem találok.
Iratkozz be egy tánctanfolyamra, menj el túrázni, járj jógázni vagy aerobikra, vagy uszodába.
Ha pesti vagy , menj el ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!