Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált lányok! Hol, hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy társasági ember, nem járok pl. bulizni vagy koncertekre, és időnként szeretek egyedül lenni, tanulni, olvasni, filmezni stb. Viszont nem vagyok sem antiszoc, sem barátságtalan, sem semmi ilyesmi és nem is a szobámban csücsülök 0-24, mert nyilván járok egyetemre és vannak barátaim is, akikkel rendszeresen találkozunk (pl. mozi, evés-ivás, kirándulás stb.), illetve hobbim is van. Mindezeknek a kapcsán pedig találkozom emberekkel és sokakkal szoktam beszélgetni, de valamiért sosem tudom, hogy hogyan tovább...ilyen ismerős szintig minden oké és még a barátkozással sincsen probléma, viszont azt már nem tudom, hogy egy párkapcsolathoz mégis mi kellene.2018. jún. 14. 17:18
11/11 anonim válasza:
"már nem tudom, hogy egy párkapcsolathoz mégis mi kellene"
Volt egyáltalán olyan pali, aki téged valaha is érdekelt? Szexuálisan, intellektuálisan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!