Csendes és introvertált vagyok. Soha nem voltak igaz barátaim, ill. társaságom. Más, aki ugyanígy volt: hogyan ismerkedtetek?
Valahogy nekem sem sikerül nagyobb társaságokban, inkább összejártam kettesben/hármasban egy-két barátommal. Én is nem arra hajlok, hogy társasági lény legyek, inkább legyen 1-2 igaz baràtom, aki mellettem áll.
Szerintem ezeket semmi esetre se keresd nagy társaságokban, a tipikus társaságkedvelõ emberek közt, inkább barátkozz hozzádhasonlókkal, akik mélyebb baràtságra vágynak, tehát nem az fontos nekik, hogy minél több barátjuk lehessen.
Nem ismerkedek, én tök jól elvagyok egyedül.
Ha valaki nyit, akkor nagyon szívesen elbeszélgetek bárkivel, de lénygében képes vagyok egy sokfős baráti beszélgetésen összejövetelen is max. három mondattal letudni a beszélgetést :D
De ebből nem voltak problémák, a barátaink ismernek, tudják, hogy 10/9 csak egy-két mondatot hozzáfűzve beszélek.
Ám mikor megered a nyelvem, vagy épp nyitottabb kedvemben vagyok, akkor simán beszélek órákig is :D Ez a ritkább.
Az ismeretleneknek tűnhetek mogorvának a hallgatagságom miatt, de nem izgat.
A munkahelyemen pl sokkal jobban teljesítek, mint a csomót locsogó kolléganőim :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!