Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasználás? Megcsalás? Miért?
Van egy jó barátom, 27 éves és férfi. Van egy barátnője, aki 20 éves. 1 éve járnak. Együtt élnek a férfi házában a 3 hónapja. A lány még tanul, nem dolgozik, a férfi tartja el. Minden hónapban siránkozik új táskáért, új cipőért meg bulikért, persze ő megveszi neki amit akar. Múltkor a lánynak valami titokzatos fiúbarátja ment át hozzájuk, a barátom pont ekkor indult egy rendezvényre, ahol segédkezett, másnap reggel ért haza. Amikor hazaért (ahogy a történetéből tudom) a srác még ott volt, a lány a fürdőkádban ejtőzött, a fiú meg a hálószobában feküdt félpucéran. Megkérdezte, hogy mit keres ott. A gyerek felpattant, összeszedte a cuccait és indulni készült, ő viszont megfodta a karját és megmondta neki hogy ide többet nem jöhet. Amikor a lány kijött a fürdőszobából hisztérikusan reagált, hogy mit keres otthon a haverom és hogy mit képzel hogy kidobta a srácot. Ez után a lány összepakolta a cuccait és elment. Nem sokkal később átmentem haverhoz, elmondta mi történt, kérte hogy maradjak ott éjszakára, de én nem akartam, mert van párkapcsolatom és én szeretem a páromat. Azt mondta a haverom, hogy visszaszerzi a lányt. Szerintem ez rossz döntés, mert valószínűleg kihasználja és szerintem megcsalta. Ezt ő megkérdőjelezte. Nem akarok beleszólni mit csinál, de tuti hülyeséget tett, amikor visszaengedte a csajt, azóta is látszik a haveromon hogy nem boldog, elkényezteti a lányt.
Mjt gondoltok? Csak nekem gyanús?
"Nem akarok beleszólni mit csinál"
De igen, pont azt akarsz, es irigy vagy.
Ha teged meg akart dugni, akkor mivel is kulonb, mint a lany?
Azért le a kalappal a lány előtt, hogy úgy tudta fordítani a szitut, hogy még ő után kajtasson a srác. *irónia vége*
Viccen kívül ez a csaj egy percet nem érdemelne, hogy foglalkozzon vele a haverod.
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!