Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a résztvevőkről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a résztvevőkről? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy barátnőm akire elég mérges vagyok mert kihasználta egy barátomat h visszaszerezze az exèt. Ez sikerült is a csajnak. A pasija osztalytarsam és az osztálykiránduláson éjszaka a fiuk a lányoknál aludtak. Ez a fiú 3 lánnyal egy agyban aludt. Egy barátnőm a vállán (o néha csókolgatta a nyakat) egy másik csajszi mellette én pedig először a lábaira tettem a fejem elég közel a micsodájához aztán később egyre följebb kerultem,végül a mellkasán "aludtam". Ő az elején a barátnőmet tapizta majd engem(derekam,fenekem,...benyúlt a combom köze...) . Így telt az éjszaka. Másnap mikor beszéltem vele azt mondta ez szerinte nem megcsalás és semmi extra nem történt. Szerintetek ez megcsalás? És mit gondoltok rólunk? 15L

2014. jún. 3. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia sztem valamilyen szinten az hogy más csajokat fogdos megcsalás.. És hogy mit gondolok rólatok? Nem sértegetni akarlak de szerintem nagyon rhibancos a dolog. Főleg hogy 15 vagy srry.. .. 18 L
2014. jún. 3. 20:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem gondolom megcsalásnak, de hót ziher hogy három nagy pofon kijárna neki. Mit gondolok a résztvevőkről? Gusztustalan és erkölcstelen. Senkiben nincs tartás? Kajak befekszetek mellé hárman, és senkit nem zavar hogy közben mindenkit fogdos, és ráadásul van valakije?
2014. jún. 3. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha ez nem kamu, akkor kezdem temetni az emberiséget...

Azt, hogy az álló farkú gyerek nem akart meghátrálni három csaj elől, azt még lenyelem valahogy, mert ez későbbi korban is elég ritka dolog. De hogy a három csaj közül egynek se volt annyi tartása, hogy azt mondja, bocs de nem, az szánalmas.

Utána meg megy a siránkozás, hogy hogy átverik a fejeteket a szemét pasik, közben meg ti engeditek meg nekik ezzel.

2014. jún. 4. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!