Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Hogyan kéne viszonyulnom ezek után?
Van egy pasi akivel flörtölgetünk. Eleinte csak poén szinten ment, majd kicsit komolyodott (itt-ott finom simogatás, egymáshoz simulás, nyakra csók), majd a srác kicsit túl lőtt a célon (nekem nem fér bele a popsi, cici markolászás), ezt meg is értette. Majd legutóbb mikor ment köztünk a szópárbaj (mit csinála, csináltatna velem, bla bla) kinyögte, hogy "persze, a fiatal lányok mind ilyenek, csak a szájuk jár, bezzeg ha az incselkedésemmel kihozom belőle az állatot, nem tetszene ha ezt meg azt csinálna." Ezt vicces hangsúllyal mondta, de én nem bírom az ilyen "kihozzom belőle az állatot" dolgokat, mert szerintem ez nem így működik. Mikor ez kezdődött, attól fogva mindig emlékeztettem, hogy ez csak flört, kis kacérkodás, kis vicc, semmi több. Sosem kábítottam azzal, hogy valaha is lesz szex vagy ilyesmi. (amúgy szexelnék vele ha nem kellene találkoznunk minden nap, de amig ez van, addig tuti nem.).
A lényeg, hogy mondtam neki, inkább szüntessük be a játszadozást, nem akarom hogy így félreértsük egymást. Ehhez képest mégsem sikerül úgy elmennie mellettem, hogy ne érne hozzám kicsit. Mondtam, hogy nem ezt beszéltük meg, erre azt felelte "semmit sem beszéltünk meg".
Szerintetek hogyan tovább? Nem tudom mire számítsak tőle, illetve hogy nekem hogy kéne viszonyulnom. Csináljak úgy, mintha semmi sem történt volna? Akkor nem fog megjobban akarni? Vagy állítsam le teljesen a "biztonság kedvéért"?
Ne haragudj,de ha a simogatásba belementél, és a nyakcsókba tudhatnád, hogy akkor máshol is letaperol és markolászik.Szóval nem kell itt a tudatlant játszanod.
És igaza van,mert flörtöltél vele,hagytál neki dolgokat, és egyből gondolta, hogy zöld a lámpa.
Kis flörtöt,meg kacérkodást olyannak nem engedünk,akitől nem akarunk semmit.
El indítottál egy olyan folyamatot amit nehéz már leállítani.
Abban egyetértek a csávóval, hogy akkor kezdj bele a flörtbe és incselkedésbe, ha VÁLLALOD a felelősséget a tettedért. Ha nem akarsz semmit, akkor békén kell hagyni, de a flörttel már olyan mintha ajtót nyitnál a kopogtatónak.
Férfiak agyát üres menetben nem húzzúk, mert ez elég aljas. Nem olyanok mint a nők, hogy elszórakozunk egymással és másnap mintha mi sem történt volna megyünk tovább. Ha egy nőtől azt látják, hogy belemegy a játékba az egy hölgyválasz a keringőre.
Legközelebb legyél kicsit felelősségteljesebb mert így csak lépten nyomon megb@@@sznak majd.
Köszönöm a válaszokat.
Én úgy gondolom, ha az elejétől kezdve többször is mondtam neki, hogy ez csak játék, nem okozhattam meglepetést. Másrészt ő mondta, hogy szóljak mi fér bele és mi nem...
ez férfiaknál nem így működik, saját tapasztalat. :/
A kisgyerekek is azt mondják, hogy nem rontják el a hasukat a sütivel... aztán megeszik és sírnak, hogy fáj a hasuk.
Az a nő aki egy kicsit is érti a férfiakat vagy ismeri őket az tudja, hogy nem érdemes ilyen játékokba belemenni mert csak anyázás lesz a vége.
És ez az eset legyen neked is tanulság! Csak azzal cicózzál akitől akarsz is valamit! Különben az életben még sok kellemetlen helyzet vár rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!