Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Egyik munkatársam köztudottan nagy nőcsábász. Van barátnője de mindig csábítgatja a csajokat, flörtöl stb. Elmondása szerint nem csalja a nőjét.
A lényeg, hogy velem is mindig kacérkodik, amivel úgy voltam, hogy belefér. Viszont nem rég kicsit tovább lépett, elkezdte simogatni a kezemet, máskor a derekamat, a fenekemet (nem markolászik csak "véletlenül" végig simít)...
Mondtam neki, hogy szerintem ezt nem kéne mert rosszul esne a csajának ha tudnám.. (engem éppen nem zavar mert számomra belefér a flört kategóriába) Erre azt mondta, hogy 6 éves kapcsolatba ez belefér és csak flört, mivel csók, szex, megcsalás nincs.
Nem akarok ítélkezni felette és titeket sem arra kérlek.
Egyszerűen érdekel, ki mit gondol erről, úgy általánosságban.?
2014. jún. 1. 11:55
1/4 anonim válasza:
Fincsi ez a sült kolbi meg a paradicsomos káposzta.
2/4 anonim válasza:
Nem gondolom h ez belefér egy kapcsolatba. Amíg beszélettek, kedvessek vagytok egymással addig ok, de a fizkai kontaktus már nem ok
4/4 anonim válasza:
Sajnálom szegény csajszit, hogy ilyen barátja van. Ez a tapizás, meg a RENDSZERES flört már kicsit több, mint ami belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!