Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én voltam túl naív vagy ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én voltam túl naív vagy ő gerinctelen?

Figyelt kérdés

Már 7 hónapja kavargatok egy sráccal neten. Alig tudtam róla valamit, most elkezdtem úgymond utána kutatni és kiderült hogy barátnője van, és talán még gyereke is!!! A lakhelyében és még egy pár dologban is hazudott. A csajjal utánam jött össze(legalábbis facebookon biztos)

Lehet kellett volna neki a friss húsi? Vagy csak beszeretett volna tudni egy alkalomnak? Vagy csak egyszerűen én vagyok túl hiszékeny és ő ezt kihasználta?

Igazából ezt könnyen megtudtam volna neki bocsájtani, de az a baj hogy belé szerettem..

Lehet nem kellett volna utána kutatni és akkor megkíméltem volna magam ettől, vagy ennek így kellett lennie? Vonjam kérdőre a srácot?(de akkor rájött hogy kutattam és bevágja a hisztit) KÉRLEK SEGÍTSETEK!!

2013. jún. 4. 00:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha neten kavartok, az még nem kapcsolat. Ígért neked valamit? Ha 7 hónap alatt nem jöttetek össze, akkor szerintem nincs mit számonkérned. Maximum a barátnőjének lehetne, hogy továbbra is veled "kavar".
2013. jún. 4. 00:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Napi szinten leírja vagy 100x hogy mennyire szeret és hogy mennyire szeretne velem találkozni.

Valószínű hogy a barátnője számon kérhetne de szerintem semmit nem tud rólunk, éjfélig én sem tudtam róluk.

De a srác részéről szerintem akkorsem volt fer..

2013. jún. 4. 00:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

És 7 hónap alatt nem tudtatok összehozni egy ki***tt randit? Az én türelmem is elfogyott volna...

Egyébként meg alap, hogy találkozó nélkül nem szeretünk bele senkibe, mert egyáltalán nem biztos, hogy olyan, amilyennek mondja magát - és akkor mégis kibe vagy szerelmes, ha nem is ismered? Ez maximum rajongás! ;)

2013. jún. 4. 00:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Barátnője van?

Még jó,hogy vond kérdőre!

2013. jún. 4. 01:08
 5/5 A kérdező kommentje:

2. Nem hozta fel a randit, én meg nem gondoltam rá mivel 200-300 kmre lakik és nem szerettem volna a félnapot a buszon tölteni+ egy ismeretlennel egy ismeretlen környéken.

3.Én is gondolkoztam ezen, de mivan ha ő is kérdőre von hogy én mit kutakodok utána?

2013. jún. 4. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!