Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hétvégén voltam fent bulizni és kavartam egy sráccal aki heves csókolózás közben harapdálta a számat és reggelre lett rajta egy lila folt ami nem múlik el. Mit tanácsoltok, hogyan mulaszthatom el rövid időn belül?
ne haragudj, de ez mire jó nem tudom, én nem kavarok, max a konyhában szóval ha nem jártok együtt, akkor v belemegyek egy szexbe v nem
ennek nem sok értelme van, a harapdálástól ált véraláfutás, a szádon nagyon szép lehet, festeni nem lehetne szebbet azt hiszem, N
ez pedig már ízlések és pofonok. én a sexig nem megyek el egy buliban maximum csókolózásig. Ráadásul az is nagyon ritkán esik meg:) de ha te a konyhában szoktál kavarni akkor nyugodtan maradj is ott és kavarj tovább, engem ugyan nem zavar.
Lehet,hogy neked 17 évesen nem ilyenekre volt időd de ezt sem kérdezte senki: ) egyébként meg ha annyira érdekel én is tanulok elég rendesen de ezek mellett van időm bulizni is és az pedig nem kötelezett,hogy egy buliban piára szóld el a pénzed, anélkül is jól lehet érezni magad szóval a 2 dolog szerintem üti egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!