Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rövid ideig csókolózunk, és ritkán találkozunk. : S Szerintetek mért van ez, és hogy lehetne javítani a csókolózás hosszán?
14Ł és lécci ne írjatok hülye válaszokat, mert ez így tényleg rossz. Ja és ne írjatok olyat h 14 vok és h sexeljünk, ja és nem vagyok terhes XD Szóval légyszi adjatok tanácsot, és segítsetek. ha kell vmi részlet akkor megírom, csak Help!
Köszi előre is :)
grat én arról csak álmodni sem merek..:$
az a sz.ar h nekünk is nyugis a környezetünk, meg senki nem zavar.és ezek ellenére mindig hamar abbahagyja...:(
pedig én annyira szeretem, és jólenne a lehető legtöbb időt "értelmesen kihasználni" :)
hmm:/ a legjobb ha őszintén megmondod neki hogy jól csokol és nemkéne abbahagynia:D kicsit fáradt vagyok már itt az ötleteléshez de sztem ennyi lenne az egész:D Jelezd:O
14/F ctb
én nemtudom.. :D nálunk egyszerűen nemtudta abbahagyni:D
szóval próbáldd meg olyan helyen, ahol még csak az esély sincs meg arra,hogy valaki meglásson..szerintem félénk a srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!