Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózás közben hogy tudom felizgatni a páromat? 16/L
Figyelt kérdés
Tanácsokat szeretnék kérni :)2011. okt. 23. 14:51
1/10 anonim válasza:
csapkodd szeneslapáttal a hátát
2/10 anonim válasza:
mondd el,hogy elvetted a bankkártyáját és nem maradt rajta egy forint sem
3/10 anonim válasza:
nyúlj oda le, és hátulról az ánuszrózsáját finom körkörös mozdulatokkal simogasd. ez nekem is mindig bejön
4/10 anonim válasza:
Hányj le a torkán, majd mondd: "A reggeli kakaóscsiga".
5/10 anonim válasza:
Suttogd a fülébe,hogy "terhes vagyok"
6/10 anonim válasza:
hmmm... én attol nagyon beindulok ha harapdálja az ajkamat, meg ha dörgölődzik hozzám :D
7/10 Miértvagyilyenbuta? válasza:
verd ki a farkát te némber. ne legyél már buta.
8/10 anonim válasza:
16:26 -os cicafiúd van ? XD
Ki hányt a földre.....áh csak a pasim szőrgolyókat köpköd xD
9/10 anonim válasza:
16:26os vagyok.
Előző bmeg olvasd màr eljobban!! Én vagyok a fiu és azt szeretem ha a barátnőm csinálja azt!!!!!!!! :D
10/10 anonim válasza:
füle alatt ha csókolgatom és a fülébe súgok valamit pl. szeretlek /imádlak/kívánlak akkor elég gyorsan fel tudom izgani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!