Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem miattam lett meleg a fiú? Nem akarattal nevettem ki, énis ittam s részeg voltam.
Na kezdeném ott, hogy nem vagyok egy hülye p1csa, ezt előre leszögezném. toleráns vagyok, már amennyire lehet. azonban részeg voltam én is! Volt ez a fiú, egy éve történt.
Ez a fiú akivel egy iskolába jártam, elmert hívni végre randira. mindenki tudta hogy évek óta szerelmes belém, de valamiért nem merte felvállalni. Volt buli, volt pija, volt minden, aztán felmentünkl hozzályuk, és akkor volt a hidgezuhany. a farka kb akkora volt mint a 10 éves kisocsémé, és elkezdtem nevetni, de tényleg nem akarattal, de valamiért nem tudtam abbahagyni, valszeg a piától. és ez ment vagy 15 percig, állítólag megjegyzéseket is tettem, de nem emlékszem rá. a fiú soha többé nem beszélt velem, amit megértek, depis is lett, mert a iskolában elmeséltem a barátnőmnek, de a legjobb barátnőmnek, akivel összevesztünk, és az meg kifecsegte. de a lényeg. most hallottam egy hírt róla, megbízható forrásból, a hírt, hogy összejött egy fiúval, és hogy ő a köcsög a kapcsolatban.
Megtudna valaki nyugtatni, hogy nem miattam lett homár végülis? totál szerelmes volt belém, ezért érzek lelkiismi furdalást.
20L
Szerinted mi másért?
Ha eredetileg nem volt bu*zeráns, már ha az Andy nem a művészneved és Bélának hívnak.
Nyilván te cseszted el :D Gratulálok. Büszke lehetsz magadra.
Mondjuk én azt hittem, ezek annak születnek és nem kialakul. Nem értek hozzá, ez igaz. Bár hallottam olya, hogy valaki 40 évesen házasság mellett jön rá.
"Na kezdeném ott, hogy nem vagyok egy hülye p1csa"
"volt pija, hozzályuk, kisocsémé, hidgezuhany, felmentünkl, és hogy ő a köcsög a kapcsolatban, lelkiismi"
Aha, értem.
Valószínü, hogy igen.
Gratulálok, tipikus nő vagy te is a javából.
Ki más miatt?
A pia miatt mondtad meg a barátnődnek is?
Amúgy létezik úgynevezett vérpénisz ami ernyedten kicsi (akár mint a kisöcsédnek) de mereven sokkal nagyobb (állítólag 3-4 szeresére is nőhet a hossza). Lehet, hogy a srácnak is ilyen van csak a sok piától nem állt fel. Te meg elvetted a kedvét a nőktől.
Ha valakivel nem akarsz lefeküdni részegen sem teszed meg,ha meg leakarsz akkor reméled hogy kisebbel is tud nagyot alkotni,tanulj meg írni mert ez nagyon gáz.
Amúgy szerintem rájött hogy közönséges és ostoba vagy,amolyan bárki megdughat egy buliban fajta és kiábrándult belőled,sőt,annyira beparázott hogy minden nő ilyen hogy inkább meleg lett.
20L
Ha a gyereknek lett volna humorérzéke. Röhögés közben megdug, és búcsuzóul, lekever egy nagyot.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!