Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem miattam lett meleg a fiú? Nem akarattal nevettem ki, énis ittam s részeg voltam.
Na kezdeném ott, hogy nem vagyok egy hülye p1csa, ezt előre leszögezném. toleráns vagyok, már amennyire lehet. azonban részeg voltam én is! Volt ez a fiú, egy éve történt.
Ez a fiú akivel egy iskolába jártam, elmert hívni végre randira. mindenki tudta hogy évek óta szerelmes belém, de valamiért nem merte felvállalni. Volt buli, volt pija, volt minden, aztán felmentünkl hozzályuk, és akkor volt a hidgezuhany. a farka kb akkora volt mint a 10 éves kisocsémé, és elkezdtem nevetni, de tényleg nem akarattal, de valamiért nem tudtam abbahagyni, valszeg a piától. és ez ment vagy 15 percig, állítólag megjegyzéseket is tettem, de nem emlékszem rá. a fiú soha többé nem beszélt velem, amit megértek, depis is lett, mert a iskolában elmeséltem a barátnőmnek, de a legjobb barátnőmnek, akivel összevesztünk, és az meg kifecsegte. de a lényeg. most hallottam egy hírt róla, megbízható forrásból, a hírt, hogy összejött egy fiúval, és hogy ő a köcsög a kapcsolatban.
Megtudna valaki nyugtatni, hogy nem miattam lett homár végülis? totál szerelmes volt belém, ezért érzek lelkiismi furdalást.
20L
Hogy miattad lett-e homokos? Azt nem tudom. De tény, hogy te voltál az, aki egy életre elvetted a kedvét a csajoktól.
Elképesztően h*lye p*csa vagy, már megbocsáss. Megérdemelnéd, hogy legyen valami kínos testi hibád, és azt valaki ország-világ elé tárja. Mert ezt csináltad szerencsétlennel. Lehet, hogy a p*cse kicsi, de az agya nagyságrendekkel nagyobb, mint a tiedé.
mostanság kezdek rájönni hogy bennem is van homi hajlam... de a csajokra áll fel csak szerencsére
Én se vagyok egy Don Huan de találok valakit
f19
Lehet nélkül is te vetted el a kedvét a csajoktól! :D
Valószínűleg, a srác eleve Biszexuális volt.
Mert, ha nem tudnátok, meleg vagy éppen biszexuális nem lesz, hanem annak születik az ember...
Gratulálok!
19/F
ezért megkellet volna hogy öklözőn az megérezted volna ám XD
vagy lábbal beléd
Sajnos, igen!
Nem baj, ő döntött így...
Ha valakiben meg van a hajlam arra hogy a saját nemével kezdjen annak csak egy kis lökés kell ami lehet, hogy te voltál, de ami szerintem valószínűbb az az, hogy csalódott a női nemben, ebben az esetben nem végleges a dolog.
Ja, és még valami:
"ő a köcsög a kapcsolatban" <- remélem lefejeled apád láncfűrészét.:)
Szerintem már eredetileg is biszex volt a srác. Máskülönben nem tudott volna átállni ilyen hamar és ilyen könnyedén a másik oldalra. Szóval szerelem ide vagy oda, nem tudom elképzelni, hogy melletted azért a pasik is ne tetszettek volna neki legalább egy kicsit.
Ha tényleg csak akkora neki, mint egy tízévesnek, akkor az sem nagy meglepetés, hogy a fiúk között ő lett a "lány" végül. De ha valóban biszex volt kezdettől fogva, akkor talán még jól is járt ezzel. A lányok között úgyis csak idegeskedett volna állandóan a mérete és a teljesítménye miatt. Téged is valószínűleg ezért nem mert leszólítani sokáig. Most meg legalább ő is biztosan élvezi a szexet.
Nyilván nem volt helyes dolog kinevetni. Ennél sokkal finomabban is közölhetted volna vele, hogy a férfiasságát kevésnek találod. De ha már így alakult, akkor szerintem gondolj a fentiekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!