Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, amikor az emberek a barátjukat/barátnőjüket/feleségüket stb "párom"nak hívják?

Figyelt kérdés
Engem kifejezetten felhúz...könyörgöm, párja a cipőnek van. Eddig volt a barátom/barátnőm, pasim/csajom vagy komolyabb kapcsolat esetén menyasszony vagy vőlegény elnevezés. De ez az új """párom"" ez így mi? engem baromira zavar, olyan fura.

2018. jún. 27. 12:19
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
53%

Ha nem férjem/feleségem, nem menyasszonyom/vőlegényem, és nem friss kapcsolat csajom/pasim, és együtt élünk, akkor százszor inkább azt mondom, hogy "párom" mint azt, hogy "élettársam"

Mert a "párom" megnevezés kicsivel szebben hangzik. Az "élettársam" megnevezést meg had ne mondjam kik használják .... és nekem nem tetszik.

Probléma???

2018. jún. 27. 13:29
 32/44 A kérdező kommentje:

milyen cuki ez a :-) smile:D

engem igazabol, minden idegesít. legszívesebben ki sem tenném a lábam a házból. emiatt az idiota gyöker fiu miatt aki becsapott, és hátba szúrt képletesen szólva, teljesen elveszítettem a maradék önmagamat is, részben kicsúszott a lábam alól a talaj. volt h enni meg aludni se volt kedvem, de ez már elmúlt. valamennyire tartottam magam munka meg suli terén, de az egyetemen annyira nem sikerült mert e félévben 9 tárgyból 6 buko, holott tanultam és többnyire bejártam órákra ( volt egy ütközés sajnos így arra nem tudtam:/) , az arcbőröm azóta teljesen kiszáradt a sírástól, nem egyszer nem mentem el valahova ahova meghívtak, vagy pedig megszöktem csak h ne kelljen emberek között lennem, és a cigire is rászoktam pedig azelőtt még a szagát is utáltam. próbáltam megszabadulni a gondolatoktól, sok módszerrel de egy se ment és már nemtudom mit csináljak. Felhúz ha azt mondjak h engedd el mert ELENGEDEM DE VISSZAJÖN...

2018. jún. 27. 13:32
 33/44 anonim ***** válasza:
85%

Én ezt szoktam használni, mert számomra ez fejezi ki a legjobban a kapcsolatunk, illetve az összes többi kifejezést tartom valami miatt defektesnek:

barátom - nem a barátom. aki a barátod, ahhoz az én értelmezésemben nem fűz intim viszony.

élettárs - ez túl hideg és hivatalos

kedvesem - ez igazából aranyos, de egy kicsit "nyálas" is nekem

férjem - igen, ezt is szoktam használni. de nem mindig feltétlen akarom tudatni, hogy "papírunk is van róla"

pasim - ez nekem lekezelően hangzik a másik irányába. Kb. mintha azt mondanám, hogy a "kanom"

Úgyhogy ízlések és pofonok, de nekem a párom kifejezés a favorit ezek közül

2018. jún. 27. 13:38
 34/44 anonim ***** válasza:
77%

#28: Én nem megyek hozzá senkihez. Elvből nem házasodom. Erre gondoltál már, amikor csípőből ítélkezel? :D

Kérdezőnek: Az élettársam nem épp rövid és hivatalosabb is, mint ahogy a páromat szívesen megnevezném.

2018. jún. 27. 13:48
 35/44 anonim ***** válasza:
61%

Engem azért zavar, mert random idegent is akivel kapcsolatban vannak is párjuknak nevezik, közben fogalmuk sincs a szó igazi erejéről.

Az embernek is lehet párja, ha már annyira fejlett, hogy képes párja lenni valakinek.

Az emberek több mint 90%a nem tart itt.

2018. jún. 27. 14:10
 36/44 A kérdező kommentje:
utolso, adlak:D egyetértek
2018. jún. 27. 14:19
 37/44 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom, ha a postás azt mondja, hogy levelet hozott neked, az is idegesít, mert levele a fának van... -.-
2018. jún. 27. 15:59
 38/44 anonim ***** válasza:
55%
Én páromnak hívom a páromat. Ennyi.
2018. jún. 27. 16:21
 39/44 A kérdező kommentje:
utolsó ez kb olyan, mint a mert sajt. abszolút építő jellegű hozzászólás :D
2018. jún. 27. 16:25
 40/44 anonim ***** válasza:
79%
Már a párkapcsolatban is benne van a "pár" szó, mivel jó esetben egy kapcsolatban párban vannak. Egyedül nem tudsz párkapcsolatban lenni, szóval nem, engem nem idegesít, amikor az emberek "páromnak" hívják a másikat, szerintem ez inkább logikus.
2018. jún. 27. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!