Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, amikor az emberek a barátjukat/barátnőjüket/feleségüket stb "párom"nak hívják?
Ti akik fél emberként értelmezitek, biztos úgy is érzitek magatokat. Kettő dáma egy pár, kettő bubi egy pár és ja. Kettő cipő egy pár, de az nem azt jelenti, hogy egy cipő az fél cipő, hanem azt, hogy bár kicsit mások, máshogy, de ugyan azt a célt szolgálják. Ilyen szempontból büdös gyökerek, ti is pár vagytok, mert a célotok a szavak kiforgatása, jelentésük elrablása.
31/f
de abban igazatok van, hogy éretlen vagyok. és nem, nem zaz zavar h nincs, mert ha annyira zavarna, nem koptattam volna le vagy 3-5 "komoly" (vagy kevésbé komoly) szándékkal közeledő fiút, hanem fogadtam volna a közeledésüket, főleg annak, aki halálosan belém volt zúgva, és már-már átment zaklatásba a közeledése, csak velem tudta volna elképzelni az életét már már beteges módon, még plüss szívet is vett nekem karácsonyra, holott kértem, hogy ne tegye.
Inkább az zavar, hogy aki "becsapott", és nekem a felületes, felszínes f.ckboy oldalát mutatta, most már x hónapja, lassan egy éve inkább együtt van egy másik lánnyal (nem azzal, akit "helyettem választott")és az orrom alá dörgöli a csaj, h a kedves fiu milyen hihetetlen boldog, én meg már beteg lettem attól, amit anno művelt. teljesen kihat az egész életemre. és mindenki boldog aki valah bántott, engem meg itthagytak így. Ha már zavar valami akkor ez zavar.
Engem nem zavar.
De ugyanakkor sosem használtam ezt a szót és változatlanul nem használnám továbbra sem.
27/F
Engem ugyan nem idegesít.
Nyilvánosan nem fogom cicafülnek hívni a PÁROMAT. A barát egy barátot is jelölhet, tudod, olyat, aki CSAK barát. Vőlegény csak eljegyzés után lehet valaki. A pasim/csajom valahogy frissebb kapcsolatot jelöl nálam, de kinek mi.
Kívánom, hogy ennél nagyobb gondod ne legyen az életben.
22/N
Én barátnak azokat az embereket hívom, akikkel bizalmas, közeli az ismeretségem, de nem párkapcsolatban élünk, pasim/csajom az egy kicsit komolytalan, még egy kapcsolat elején, vagy laza kapcsolatban oké, amíg még nem vagyok eljegyezve, addig nem lehet menyasszony/vőlegény sem, ha nem élünk egy háztartásban, akkor nem az élettársam, a párom kifejezésről legalább egyértelműen lehet tudni, hogy párkapcsolat, nem csak egy haver-barát, függetlenül attól, hogy mennyire komoly kapcsolatról van szó.
De kívánom, hogy sose legyen nagyobb problémád. :-)
18-as! "Hogy hívjam azt a férfit, akivel tíz éve együttélek, a gyerekem apja, de nem vagyunk házasok és jegyben sem járunk?"
Tudod, hogy hogy hívd? Egyszerűen nevezd "a faszinak, aki kúr, de arra nem képes, hogy elvegyen"! Vagy mondjuk mondd azt rá, hogy "a kan, aki ürítésre használ, aztán ha megunt, simán továbblép".
Engem egyáltalán nem idegesít, max. az idegesít, hogy valakit ez ennyire idegesít :-)
Embernek is van párja, miért ne lehetne?
@sotet lelek:
Nem csak teged pontoztak le. Felesleges ezen porognod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!