Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, amikor az emberek a barátjukat/barátnőjüket/feleségüket stb "párom"nak hívják?

Figyelt kérdés
Engem kifejezetten felhúz...könyörgöm, párja a cipőnek van. Eddig volt a barátom/barátnőm, pasim/csajom vagy komolyabb kapcsolat esetén menyasszony vagy vőlegény elnevezés. De ez az új """párom"" ez így mi? engem baromira zavar, olyan fura.

2018. jún. 27. 12:19
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
83%

Engem az idegesít, mikor a barátomnak kell hívnom. Mert vannak a haverjaim, akikkel elmegyek néha inni meg szórakozni, vannak a barátaim (fiúk és lányok), akikkel barátok vagyunk és akiknek elmondom a bizalmasabb dolgaimat is és van a párom, akibe szerelmes vagyok, ezért a partnerem nem lehet, mert partner szexkapcsolatban van, férjem/vőlegényem nem lehet, mert nem kérte meg a kezem, pasim nem lehet, mert nem vagyok cigány, sem ribi, hogy így nevezzem... Akkor minek hívjam?

Párom. És kész. Vagy kedvesem, de az meg van, hogy túl romantikus.

Hadd ne hívjam már azt vőlegényemnek, aki el sem jegyzett, milyen idióta dolog ez? Ha meg a barátomról beszélek, magyarázzam meg, hogy nem az a barátom, aki a boyfriend, hanem az a barátom, aki a friend, aki a haverom, csak közelebbi...

Engem ezek a megnevezések jobban zavarnak, de kinek mi.

2018. jún. 27. 12:35
 12/44 anonim ***** válasza:
10%
Engem az idegesít, hogy a felhasználó nevem alapján, mert volt pár "mások számára" kéretlen kérdésem; egyből ha meglátják a nevem, pontozzák lefele a válaszaimat és unom már. Baromira szánalmas.
2018. jún. 27. 12:35
 13/44 anonim ***** válasza:
77%
Hagyjad, ételkategóriánál simán lenulláznak egy mi a kedvenc ételed kérdésnél, ha nem nekik tetsző ételt írsz..
2018. jún. 27. 12:39
 14/44 anonim ***** válasza:
19%

Végre valaki aki utalja. Ugyan így érzek én is nagyon gaznak tartom túl nyálas az hogy “párom” egy egész ember vagyok nem fel hogy párom legyen

Nyálas becezesektol is rosszul vagyok drágám édesem szerelmem és egyéb társai

Elcsépelt nyálas “becenevek”

SOsem mondtam senkire hogy “párom”

2018. jún. 27. 12:44
 15/44 anonim ***** válasza:
54%

Igen téged. szerintem egy teljesen általános kifejezés.

Olykor a barátom vagy barátnőm kevésnek hangzik úgymond, főleg ha már nem vagytok tinik...és régóta együtt vagytok.

Minket egyáltalán nem zavar.

29/n

2018. jún. 27. 12:46
 16/44 AchromaticSmarties ***** válasza:
9%
Ha valaki páromnak hívja a barátját/barátnőjét, akkor tudom, hogy egyedül nem tesz ki egy egész embert, csak felet.
2018. jún. 27. 12:48
 17/44 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem teljesen jó a párom. Meg pl a kedvesem is. Ezek szépek, kellemesek, és nem póriasak; számomra amúgy tényleg kellemesen hangzanak. Párja meg a másik fele rövidebben egy fokkal:) Mint amikor nem mondott végig valakiről, hogy áldott állapotba került, hanem csak állapotos:) Ez meg élete párja, a hozzátartozó másik fél, romantikusan is akár ketten alkotják az egy egészet; és ezzel a szóval elkötelezik magukat egymás iránt; és így tudnak róla könnyen, gördülékenyen is másoknak róla beszélni, és mégse pórias hogy pl pasim-csajom.
2018. jún. 27. 12:48
 18/44 anonim ***** válasza:
87%
Hogy hívjam azt a férfit, akivel tíz éve együttélek, a gyerekem apja, de nem vagyunk házasok és jegyben sem járunk? És olyan szót kérek rá, ami nem túl hosszú, vagyis könnyen lehet vele hivatkozni rá egy beszelgetés alkalmával. No, várom erre a nem idegesítő javaslatodat, kedves kérdező!
2018. jún. 27. 12:55
 19/44 anonim ***** válasza:
87%

Régen engem is zavart maga a szó de már én is ezt használom mert ez írja le legjobban a köztünk lévő kapcsolatot.

Szerelmem az túl nyálas és intim megnevezés ahhoz hogy mások előtt úgy hivatkozzak rá.

Barátom az nem jelöli hogy szerelmi viszony áll fenn és nem baráti.

A társam pedig túl fennkölt a hétköznapi beszédben.

Vőlegény meg még nem volt igaz évekig, de most, hogy már az, sem jön a számra.

A legjobban a nevén szeretek rá hivatkozni de aki nem ismeri annak muszáj máshogy.

2018. jún. 27. 12:57
 20/44 A kérdező kommentje:
hát én régen az élettársam megnevezést használtam, anya is azt használta anno.
2018. jún. 27. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!