Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogadásból lefeküdtem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadásból lefeküdtem az egyik osztálytársnőmmel. Kiderült a dolog és megfenyegetett hogy öngyilkos lesz. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
18F vagyok.Az egyik haverommal fogadtunk 40K-ban, hogy meg tudom fektetni azt a csajt, akit ő a legrondábbnak tart az osztályban.(Szerencsére mivel az izlésünk nem egyezik igy szerintem nem az a csaj a legrondább, akit ő választott sőt, a mellei határozottan szépek és jó, baxott nagy segge van, meg az ágyban is zsir volt és ráadásul normális is, de végülis mindegy.)Szóval 3 hónapom volt rá, és végül sikerült is a dolog.(Elég nagy meló volt, de végül összejött, és nem is egyszer!!!)Hárman tudtunk róla, a haverom én meg a haverom huga, aki elvágta a fogadáskor a kezünket.Szóval nyertem 40K-t, de a haver huga nem birta tartani a száját, elpletykálkodott az egyik barátnőjének akinek bejövök és végül valahogyan tegnap kiderült a dolog.Szakitott velem a csaj és megfenyegetett hogy öngyilkos lett...most mit csináljak?(Bevallom a vége felé már nem csak a fogadás miatt voltam vele.)
2010. jún. 16. 19:54
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

22:23-as nagyon megmondta

pedig annyi esze nincs, h levágja h ez KAMU!!!

xD

2010. jún. 18. 22:47
 32/32 anonim válasza:

A csaj szűz volt tudod te mit jelent ez neki?!egyszerűen undorító vagy!!!A lány neked adta a szüzességét mert megbízott benned!Szerintem

kösd fel a gatyádat és vegyél neki abból a pénzből annyi ajándékot amennyi kijön.De ne hidd hogy ajándékkal el van intézve.Könyörögj ha kell hogy megbántad de csak ha kell a csaj ne törd össze a szívét újra és mond el neki hogy mekkora egy fé.reg vagy=)18/L ja... és a a lány megbocsájt aranyszíve van és még nagyobb ba.rom vagy mert hogy ilyen jólelkű csajt megszivatni !!(remélem nem bocsájt meg mert nem érdemled meg )És szenvedly.....=D

Ami a lányt illeti nagyon remélem hogy nem olyan kisbutus hogy miattad felköti magát és bizom abban hogy hamarabb megtalálja a boldogság mint téged fog!Nem kívánok neked se rosszat hanem azt hogy térj észhez és légy boldog!

2010. jún. 19. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!