Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Öngyilkos lennél, ha megerősza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkos lennél, ha megerőszakolnának? Hogy bírnád ki?

Figyelt kérdés
Hogy lehet kibírni ezt?
2011. jún. 23. 10:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennék öngyilkos,azzal semmit nem érsz el.

Az biztos,hogy akivel ez megtörténik azt nagyon megviseli.De ezért az életet nem szabad feladni.

Elmesélném annak az embernek akiben megbízom,és akit tudom,hogy mellettem áll bármi is történjen. Nem kell egyből öngyilkosságra gondolni.

Bár az erőszakot nagyon elítélem,nem fér a fejembe,hogy hogy tud valaki ilyen undorító,gusztustalan lenni.

2011. jún. 23. 10:24
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Húha, milyen kérdés. Hát én nagyon érzékeny vagyok. Szóval szerintem biztos, hogy összeomlanék. Egy életre megnyomorítana, és talán nem is tudnék már kapcsolatot létesíteni egy férfival sem. Hogy öngyilkos lennék-e, azt nem tudom, attól függ, hogy bírnám az előzőeket.
2011. jún. 23. 10:24
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennék. Nagyon megviselne, az biztos, de miért legyen öngyilkos egy másik ember kegyetlensége miatt?

Én a legközelebbi barátnőimhez fordulnék, ők biztosan tartanák bennem a lelket. (És ha meg lehet találni az elkövetőt, akkor nem nyugodnék, amíg meg nem kapja büntetését.)

2011. jún. 23. 10:26
 4/23 A kérdező kommentje:

10:24 - és ha valakinek a szülő a ludas???

10:24 (második válaszadó) - meredek lesz, amit mondok, de valahogy van egy megérzésem... nem lehet, hogy egy 16 éves lány vagy?

2011. jún. 23. 10:27
 5/23 A kérdező kommentje:
10:26 - mert féktelenül megalázó. mert gyenge volnék, hogy nem álltam ellent. hogy nem tudtam kibújni ebből, nem ellenekeztem eléggé. hogy lenéznek emiatt, ha kiderül... hogy lehet, vissza sem tudok ütni...
2011. jún. 23. 10:30
 6/23 anonim ***** válasza:

Ez megtörtént Veled, kedves kérdező? Mert akkor nagyon sajnálom. :(

Öngyilkos biztos nem lennék, de egy időre megundorodnék magamtól is, hogy miért nem küzdöttem jobban, miért nem tudtam megvédeni magam. Biztos, hogy örökre mély nyomot hagyna bennem.

2011. jún. 23. 10:33
 7/23 anonim ***** válasza:

MÁsodik vagy. Nem nem:) 22 éves lány vagyok. Csak mint mondtam, érzékeny és ezáltal könnyen tudok azonosulni helyzetekkel...átérezni.

De miért tettél föl ilyen kérdést? Téged?

2011. jún. 23. 10:34
 8/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha engem megerőszakolna egy nő úgy csinálnék mint akinek rosszul esik és ellenkeznék, nehogy véletlenül amiatt hagyja abba mert hagyom neki :D Utána amikor lelépett elmennék egy jó bárba legurítanék pár sört a haverokkal és megünnepelnénk.

Ha férfi próbálna megerőszakolni az életem árán is megakadályoznám. Ha megerőszakol, akkor az nekrofília is lesz...

2011. jún. 23. 10:44
 9/23 anonim ***** válasza:

10:24-es vagyok.

A szülő a ludas?

Bővebben!

2011. jún. 23. 11:06
 10/23 anonim ***** válasza:
Én is biztos összeomlanék, főleg ha vmi undorító,igényleten öreg fószer kapna el. No akkor ha még rokon is az meg még tetézné a bajt, akkor biztosan megőrülnék. De az öngyilkosságot így nem tudom megmondani, hogy megtenném e.
2011. jún. 23. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!