Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Öngyilkos lennél, ha megerősza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öngyilkos lennél, ha megerőszakolnának? Hogy bírnád ki?

Figyelt kérdés
Hogy lehet kibírni ezt?
2011. jún. 23. 10:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"mert féktelenül megalázó. mert gyenge volnék, hogy nem álltam ellent. hogy nem tudtam kibújni ebből, nem ellenekeztem eléggé. hogy lenéznek emiatt, ha kiderül... hogy lehet, vissza sem tudok ütni..."

És szerinted mennyire tud egy nő ellenállni egy nála feltehetőleg erősebb férfinek, ha az leteperi? Nagyon ritka az olyan eset, hogy esetleg a manus egy kis cingár, és a nő az erősebb testfelépítésű. Az ilyen állatok meg persze amúgy is arra támadnak, akit védtelennek ítélnek meg. Persze lehet mondani, hogy sípcsonton/ágyékon stb. rúgni, de ez vérmérséklettől is függ többek között. Az ember amúgy sem harci kutya, hogy minden kellemetlen ingerre azonnal agresszió legyen a válasz.

Soha nem az áldozat a hibás, függetlenül attól, hogy családban vagy utcán stb. történt-e. Nyilván nem csinálunk pl. olyat, hogy éjszakánként veszélyes környéken mászkálunk, főleg nem kihívó öltözetben. De még az ilyen esetben sem az áldozat a hibás. Az ilyenre azt mondanám, azért vagyunk emberek, hogy kontrolláljuk magunkat.

Kérdésedre is válaszolva: nem, nem lennék öngyilkos. Nehogy már más kegyetlensége és alávalósága miatt dobjam el magamtól az életem.

2011. júl. 17. 10:21
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy ilyen kérdésem pár nappal ezelött. Engem megerőszakoltak és próbálok túllépni rajta. Kicsit több mint 1hónapja történt. Hát öngyilkosság annyira nem foglalkoztatott csak az hogy el van szúrva az életem és lehet sosem lesz fiúm mert nem merek majd lefeküdni vele és ami kínoz még az az h mi van a két emberrel aki ezt tette velem. Nem tudom van e aki emlékszik erre a kérdésemre, mindenesetre kaptam sok jó válszt de úgyérzem sose felejtem el :S

14L

2011. júl. 17. 10:25
 23/23 anonim ***** válasza:
Hát...ez borzalmas hova süllyed a világ 14éves lányokat megerőszakolnak...ezért kéne minden 12éves lánynak már járnia önvédelemre vagy mindig valaki mellett legyetek este vagy olyan helyre mész.az én barátnőmet is meg akarták legjobb barátom úgy tekintek rá mint húgomra 13éves volt és elkapta 2 férfi míg én elmentem wc-re és addigra elvitték lányt elkezdtem kiabálni merre lehet és éppen jó kor találtam meg mert éppen a parkba vitték és már majdnem sikerült nekik csak hála isten sikerült megakadályoznom.De azóta a legjobb barátom nem megy sehova se nélkülem.
2011. júl. 17. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!