Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadásból lefeküdtem az egyik osztálytársnőmmel. Kiderült a dolog és megfenyegetett hogy öngyilkos lesz. Mit csináljak?
hogy lehettél ekkora sutyerák???ilyet nem szabad csinálni egy nővel!!!
beszélj a lánnyal,de aztán hagyd békén.
40K az 40000 Ft.
Egyébként ezt a fogadásos sztorit a haverral két éve kezdtük el, először lightosba, fogadjunk hogy nem mersz beszólni ennek-annak, fogadjunk hogy nem mersz beleugrani a szökőkútba, fogadjunk hogy nem mered letolni a gatyádat az osztályban :)))) stb.stb. aztán amikor mind a ketten sulit váltottunk fél éve, akkor durvult be egy kicsit a dolog, de amúgy semmi komolyabb nem történt nem kaptunk igazgatóit, beirást, nem vertünk meg senkit vagy ilyesmi.
Csalni nem csaltunk, -haverok vagyunk, a becsület az becsület a haverság meg haverság- vagy teljesitettük amiben fogadtunk, vagy buktuk a partyt.Bukok vagy gyűjtök pár K-t mit számit???
A csaj ki volt akadva hogy féreg vagyok (sorry) meg hogy nem kell senkinek se és azt mondta hogy kihasználtam és öngyilkos lesz.Lehet hogy csk túlzott és majd megnyugszik...A haverom hugát már lebaxtam hogy minek okoskodott másnak.
Nem költöttem el még semmire sem a pénzt, a következő fogadásra szántam a nagy részét.
Hát öcsém te nagyon kölök vagy még! 18 évesen ennyi eszed van??? Az nem számít h a lánynak így még nagyobb lelki sebet okoztatok? Mi van ha ezek után már annak a fiúnak sem tud majd hinni aki vele akarja leélni az életét?
Ennyire rá vagy szorulva a pénzre h ilyen baromságokat találtok ki? Létezik diákmunka! Vagy büdös a kétkezű munka? Jobban tetszik a potya, mi?
Részben a te fajtádnak köszönhető h a nők nagy része plasztikáztat, szilikonoztat, brutális fogyókúrába kezd és ezáltal elcseszi az életét!
18 évesen én már azon gondolkoztam h hogyan teremtem meg a családalapítás alapjait(munka, tanulás, tartós párkapcsolat stb)
Gratulálok nektek! Okosak vagytok!
20/L
hát a negyven kádat ne tartogasd a kövi fogadásra, tényleg ekkora tuskó vagy h egy ilyen után még folytatnád ezt az ovis játékot...
ink vidd el vmi extra helyre a lányt és sűrűn térdenállós bocsánatok közepette esdekelj azért h legalább embernek tudjon nézni ez után...
Itt nem a pénzről van szó, ez az egész nem a pénzről szólt!!!
Az csak azért van hogy legyen valami tétje a fogadásnak és ennyi.
Valahogy kitaláltunk egy ilyen játékot és jól éreztük magunkat, buli volt.
Jó persze, bizonyára vannak akik nem értenek egyet velünk, biztos vagyok benne hogy az ősök sem dicsérnének meg, ha tudnák, (anyám mondjuk csipte a csajt) de mondom: semmi kirivó esetet nem követtünk el, nem követtünk el semmi rosszat, nem bántottunk senkit, nem "terrorizáltunk" senkit, csak ez az utolsó game egy kicsit rosszul sült el...(Sajnálom.)
És nem az a lényeg hogy én ki meg mi vagy milyen vagyok, hanem az hogy most mit csináljak.
De most ez a lány aki öngyilkos akar lenni a barátnőd? Vele jársz?
Mert ha nem, akkor nem történt semmi.
Mit csinálj?
Először is döntsd el magadban h kell-e neked a csaj és ha igen mennyire. Mire vagy képes érte? Hosszú távra kellene vagy csak dugni? Nem mindegy!
Ezek az első lépések. Ha ezekre már tudod a választ akkor jöhet a 2. lépés, a hódítás. De előtte oltárian nagy bocsánatkérés! Virággal, ajándékkal, szép szavakkal... vesd be magad!
Ha megbocsátott a lány akkor nagyon nagy mázlista vagy! Onnantól kezdve ne engedd el!
Van egy nagyon jó idézet amibe ha belegondolsz hatalmas igazság van benne.
Így szól:
"Néha hajlamosak vagyunk kétségbeesni mikor a személy, akivel törődünk, elhagy. De az az igazság, hogy ez nem a mi veszteségünk, hanem az övé, mert ő veszti el azt az embert aki soha nem mondott volna le róla..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!