Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furát kérdezek, de! Csajok! Hol lehet piszkosul gazdag férjet fogni?
Tudom, tudom... De normális választ várok, nem olyat, aki lehord, hogy miért nem érdekelnek a csórótarisnyák!!!
Elegem van ebből a punnyadásból, a sok tengődésből! Én élni akarok! Én nm erre vagyok hivatott, biztosan értitek mire gondlok! Nem vagyok k*rva, sem szupermedall, de szép arcom van, és kedves, intelligens, művelt lány vagyok. (21)
nem tudom, mit háborogsz, a kérdésed úgy szól, hogy hol lehet PISZKOSUL GAZDAG férjet találni, aztán azzal jössz, hogy nem akarsz úgy élni, hogy ne tudd kifizetni a boltban a kaját. azért ez nem kis ellentét:D
egyébként valahol megértelek, pénz rohadt nagy motiváció, és sok kis k.rva tényleg csak erre hajt. némelyik gazdag megelégszik azzal, hogy van kit dugnia, és cserébe pénzel, ha már van neki. ha neked ez elég, akkor hajrá, kezdj el sznob szórakozóhelyekre járni, és igyekezz minden lehetőséget kihasználni. nagyon sokan viszont úgy vannak vele, hogy nem lobogtatják a bankkártyájukat, mert nem akarják, hogy a pénzük miatt szeressék őket. egy ilyennel megismerkedni szerencse kérdése, és azé, mennyire fogadod el az embert magát, függetlenül attól, hogy mi van a pénztárcájában.
zárójelben megjegyzem, én most egy nagyon nem csórónak tűnő pasival ismerkedem, kedves volt a levele, elkezdtünk ismerkedni, a képeiből derült ki, hogy jól él. lehet, hogy a héten találkozunk, de engem az üzenetével fogott meg, nem a pénzével, ha eljutunk a randiig, meg is fogom kérni, hogy ne olyan helyre vigyen, ahol nem tudom kifizetni a saját részemet, mert eszemben sincs kihasználni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!