Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Furát kérdezek, de! Csajok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furát kérdezek, de! Csajok! Hol lehet piszkosul gazdag férjet fogni?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom... De normális választ várok, nem olyat, aki lehord, hogy miért nem érdekelnek a csórótarisnyák!!!

Elegem van ebből a punnyadásból, a sok tengődésből! Én élni akarok! Én nm erre vagyok hivatott, biztosan értitek mire gondlok! Nem vagyok k*rva, sem szupermedall, de szép arcom van, és kedves, intelligens, művelt lány vagyok. (21)

2010. jún. 15. 12:07
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
43%
ribanc
2010. jún. 15. 14:16
 32/55 anonim ***** válasza:
43%
Kurv@
2010. jún. 15. 14:20
 33/55 A kérdező kommentje:

Egyre intelligensebb válaszok jönnek! :D

Nem baj, így is jót mulatok...

2010. jún. 15. 14:22
 34/55 anonim ***** válasza:
73%

hogy tisztában vagy vele, hogy sehol sem fenékig tejfel az élet? :D milyen bölcs :D

te tényleg nagyon naiv vagy :D

"De mindenki csak szid...közben meg titkon mindenki ilyet akar, csak egyesek (még saját maguknak is) félnek bevallani!"

:DD

csak ismétlem magam: fel kéne ébredned a mesevilágból amiben vagy.

2010. jún. 15. 14:26
 35/55 anonim ***** válasza:
70%
most azt fogod mondani, milyen bunkó paraszt vagyok, de nembaj. a kérdésedből még egész normálisnak tűntél, de a válaszaidban megmutatkozott az igazi éned: mindenkit le bunkó prolizol, nem bírod a kritikát. tipikusan látszik rajtad, hogy vidéki diszkós lány, akinek soha nem volt sok pénze, ezért a gazdagokról valami egészen naív kép él a fejedben. még akit ismersz is, és gazdagabb, az is csak ott nálatok számít annak. nálad még a bp-i kis qváknak is több esélyük van összeszedni valami gazdag fa.szt, nem azért, mert okosabbak, szebbek vagy kedvesebbek lennének, egyszerűen mert jobban megszokták ezt az életet, ezeket az embereket, és tudnak közöttük viselkedni. mert ha valamit ezek az emberek nem bírnak, az azok a nőcskék, akik bekerülnek a társaságukba, és kb tátott szájjal bámulnak, h wtf...
2010. jún. 15. 14:41
 36/55 anonim ***** válasza:
Parlament
2010. jún. 15. 14:51
 37/55 anonim ***** válasza:
50%

Itt a neked való férj

[link]

2010. jún. 15. 14:51
 38/55 anonim ***** válasza:
67%

hát sztem a kérdése sem volt valami normális de nem lényeg.

miből gondolja hogy a sok csóró és átlagos lány közül pont őt választaná egy jól menő gazdag ember. ráadásul kishitű is. vmi olyasmit írt h 'úgyse lenne jó munkája, ma már nem ér semmit a diploma'. Pontosan ez az a hozzáállás amit utálnak a sikeres emberek.

2010. jún. 15. 15:01
 39/55 A kérdező kommentje:
Nah ennyit rólatok! Nem vagyok csóró, de mindegy, mit magyarázkodom itt, kár volt eleve feltennem a kérdést is, tudtam, hogy lesz pár köc$ög, aki lehúz, de nem gondoltam volna, hogy ennyi...
2010. jún. 15. 15:16
 40/55 anonim ***** válasza:
92%

Fiú vagyok. Lehet, hogy úgy értetted hogy lányokra jellemző az a sor, hogy titkon mindenki gazdag párt akar, de én leírom hogy nekem nem ez a lényeg. Én se utasítanék vissza egy lottó főnyereményt, de egyáltalán nem tudom elképzelni azt, hogy én egy gazdag lányt jobban szeretnék mint egy szegényt. Sőt engem kicsit kurv*ra zavarna az, hogy kinyalja a seggem, és nem tudom viszonozni. Az egész élet egy küzdelem, és ha ilyennel akarsz kibújni a küzdelem alól az szánalmas. Nem az, ha egy gazdag sráccal összejössz, hanem a hozzáállás.

Belenéztem a lelkem mélyébe, és sehol se találok olyan részt, hogy gazdag lányt szeretnék. Ez az egész annyira illúzió romboló számomra, elvesztené az érzelem, és a szerelem a jelentőségét. Valahogy engem inkább taszítanak az olyan lányok akiknek az apucija anyucija gazdag, és el van kényeztetve.

Szó ami szó, ne hidd azt hogy titkon mindenki ilyen párt akar. Természetes hogy mindenki (ez senkinél se titok szerintem) elfogadna egy gazdagabb sorsot, de a többség nem így akarja. Álmodozni a lottó főnyereményről, megnyerni szép és jó, de a pénz miatt párt választani hidd el nem sokan akarnak. Legalábbis én, mint olyan, akinek a lelke mélyén ilyen dolog Nagyon nincs, nem választanék párt csak az anyagi javak miatt. Őszintén én szeretnék egy Normális életet élni, normális körülmények között, és ebbe nem tartozik bele hogy gazdag vagyok, hanem hogy van elég pénzem arra hogy megélhessek, és tudjak is néha költekezni magamra. Így is el tudnék menni nyaralni, így is mehetnék bulizni a haverokkal, így is eltudnék lenni otthon a saját dolgaimmal, de a legfontosabb: lennének céljaim, és ezt vésd az eszedbe. Lenne miért élnem, lenne mire gyűjtenem, nem lenne meg minden egyszerre, és ez így jó. Céltalanul élni a legrosszabb.

2010. jún. 15. 15:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!