Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furát kérdezek, de! Csajok! Hol lehet piszkosul gazdag férjet fogni?
Tudom, tudom... De normális választ várok, nem olyat, aki lehord, hogy miért nem érdekelnek a csórótarisnyák!!!
Elegem van ebből a punnyadásból, a sok tengődésből! Én élni akarok! Én nm erre vagyok hivatott, biztosan értitek mire gondlok! Nem vagyok k*rva, sem szupermedall, de szép arcom van, és kedves, intelligens, művelt lány vagyok. (21)
Na akkor félreértelmeztétek a dolgot! Mert nem úgy gondoltam, hogy csak a pénze miatt kellene valaki! De az is egy szempont...illetve máshogy fogalmazva: inkább kizáró ok, ha csóró. Nem akarok egyik napról a másikra élni egész életemben!
Nem várom el, hogy csak ő adjon bele mindent az "életünkbe", én is dolgozni akarok, remélem hogy lesz egy jó állásom, bár sajnos manapság a diploma már nem a jó megélhetés záloga...:S
Amúgy (utsó válaszolónak írom) ha férjhez mennék és sikerülne "kihalászni" egy ilyen férfit, akkor a válásnál, ha nem csinálunk olyan szerződést, hogy engem kizárjon a vagyonból, akkor általában fele-fele megosztás szokott lenni....nem maradnék egy fillér nélkül! ;)
Naiv vagy és számító. Rossz párosítás, nem nagyon látok arra esélyt hogy elcsábíts egy 'piszkosul gazdag pasit' ahogy te írtad. Természetesen senki sem akar csóró lenni, a nőknek fontos a biztos háttér, de ahogy az előttem válaszoló írta te máshogy fogalmaztál.
Ne érts félre, nem bántani akarlak csak őszintén leírom a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!