Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furát kérdezek, de! Csajok! Hol lehet piszkosul gazdag férjet fogni?
Tudom, tudom... De normális választ várok, nem olyat, aki lehord, hogy miért nem érdekelnek a csórótarisnyák!!!
Elegem van ebből a punnyadásból, a sok tengődésből! Én élni akarok! Én nm erre vagyok hivatott, biztosan értitek mire gondlok! Nem vagyok k*rva, sem szupermedall, de szép arcom van, és kedves, intelligens, művelt lány vagyok. (21)
Tanulok és lesz is jó állásom... Nem kihasználni akarom az illetőt... Csak hozzám méltó párt keresek, ennyi!
A kérdésre válaszoljatok, légyszi!
"Csak hozzám méltó párt keresek, ennyi!"
...nc
buda.
vagy menj ki külföldre, elit, menő rendezvényekre:D
komolyan ezt akarod? tudom, a kérdésedre kell válaszolni... menj hollywoodba, azt lehet egy színész csávód:D a menő divatbemutatókon is egy csomó burzsuly hapsika van... :/
amúgy, ha annyira a fejedbe vetted, hogy menő csákeszekre gyúrsz, annyi találékonyság lehetne benned, hogy kitalálod, hol akarod felcsípni a nagy őt.
hát...az a baj, hogy a gazdag vénembereknek már van asszonyuk, de igen jól tejelnek, ha fiatal, jó csaj szexel velük.
fiatalabb pénzes fazont elég nehéz találni, mert eszméletlen magas a mérce náluk, illetve pokoli nagyképűek
szóval én a helyedben vmi netes társkeresőn nyomulnék kizárólag külföldi hapsikra
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!