Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furát kérdezek, de! Csajok! Hol lehet piszkosul gazdag férjet fogni?
Tudom, tudom... De normális választ várok, nem olyat, aki lehord, hogy miért nem érdekelnek a csórótarisnyák!!!
Elegem van ebből a punnyadásból, a sok tengődésből! Én élni akarok! Én nm erre vagyok hivatott, biztosan értitek mire gondlok! Nem vagyok k*rva, sem szupermedall, de szép arcom van, és kedves, intelligens, művelt lány vagyok. (21)
biztos vagy benne, hogy ez ilyen egyszerű???!
töltsd fel a szádat, rakjál* bzinagy szilikonokat a melleidbe, öltözz k*rvának, hajrá, csak rajta, biztos jó szórakozás lesz :(
Vegyél el egy zsidót ha már csak a pénz számít
-.-" -.-" -.-"
Hát a külsőségekkel nincs baj...inkább azzal, hogy itt vidéken semmi nincs! A gazdag paliknak már mind van valakijük, persze kevés van belőlük... :S
Városon meg minden full drága, de majd keresek valami impozáns helyet, ahol megfordulnak ilyen egyedek! :D
En eleg jol keresek,kint elek Londonban.Havi 2 millat hazaviszek,es nincs senkim.Ha gondolod beszelhetunk,de lenne egy feltetelem..Csak akkor allnek ossze veled,ha naponta dugnank,es napi 2x leszopnal,meg amiket meg kerek.Eleg regota csak k*rvazok,es hianyzik mar egy normalis no.Hazasodni is akarsz??Mert nekem jo.;)
Ha gondolod írj.
Hülye k*rva :'DDD Mit hittél hogy majd rábukkansz egy csávóra,és ez fog veled történni? Hallod menjél utcaseprőnek r*banc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!