Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Furát kérdezek, de! Csajok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furát kérdezek, de! Csajok! Hol lehet piszkosul gazdag férjet fogni?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom... De normális választ várok, nem olyat, aki lehord, hogy miért nem érdekelnek a csórótarisnyák!!!

Elegem van ebből a punnyadásból, a sok tengődésből! Én élni akarok! Én nm erre vagyok hivatott, biztosan értitek mire gondlok! Nem vagyok k*rva, sem szupermedall, de szép arcom van, és kedves, intelligens, művelt lány vagyok. (21)

2010. jún. 15. 12:07
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
74%

biztos vagy benne, hogy ez ilyen egyszerű???!

töltsd fel a szádat, rakjál* bzinagy szilikonokat a melleidbe, öltözz k*rvának, hajrá, csak rajta, biztos jó szórakozás lesz :(

2010. jún. 15. 12:19
 12/55 anonim ***** válasza:
76%

Vegyél el egy zsidót ha már csak a pénz számít

-.-" -.-" -.-"

2010. jún. 15. 12:19
 13/55 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi a normális válaszokat! ;)
2010. jún. 15. 12:21
 14/55 anonim ***** válasza:
100%
12.18nak teljesen igaza van. Vagy esetleg ha már meg van a jó állásod ott is tudsz ismerkedni. De gazadagok között is annyi féle van. Pl inkább maffiózó típus vagy vállalkozó vagy üzletember vagy az arisztokrata. De szinte mind szereti a friss húst :P Korodbeliek között ritka a gazdag bár van pár ismerősöm aki örökölt vagy olyan családból származik de ők tényleg nagyképű semmirekellők.
2010. jún. 15. 12:21
 15/55 anonim ***** válasza:
82%
12.21 vagyok. és amúgy tényleg nem értem én sem, hogy nem vagy ennyire életrevaló. Én is 21 vagyok, tanulok dolgozok és haverjaimmal elég sokat utazok, van pénzem fodrászra manikűrre stb ráadásul önerőből.. és nem érzem úgy hogy mástól kéne függnöm.
2010. jún. 15. 12:26
 16/55 A kérdező kommentje:

Hát a külsőségekkel nincs baj...inkább azzal, hogy itt vidéken semmi nincs! A gazdag paliknak már mind van valakijük, persze kevés van belőlük... :S

Városon meg minden full drága, de majd keresek valami impozáns helyet, ahol megfordulnak ilyen egyedek! :D

2010. jún. 15. 12:30
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a Kaméleon című filmet és vonatkoztasd magadra. Ehhez is kell befektetés mint minden máshoz. Az eklektika nem olcsó bolt és a gagyit kiszúrják. Hihetsz nekem, szerencsére én elég sok befolyásos embert ismerek. Ha látszik, hogy nem közéjük tartozol, hozzád sem szólnak.
2010. jún. 15. 12:31
 18/55 anonim ***** válasza:
54%
Remélem majd jól pofára ejtenek, te pénzéhes kurv@.
2010. jún. 15. 12:47
 19/55 anonim ***** válasza:
56%
Mekkora egy pénzéhes p*csa vagy te! Kis k*rva. Hozzád méltót??Keress putriban,esetleg egy piás csövest!Hülye k*rva...-.-
2010. jún. 15. 12:49
 20/55 anonim ***** válasza:
56%

En eleg jol keresek,kint elek Londonban.Havi 2 millat hazaviszek,es nincs senkim.Ha gondolod beszelhetunk,de lenne egy feltetelem..Csak akkor allnek ossze veled,ha naponta dugnank,es napi 2x leszopnal,meg amiket meg kerek.Eleg regota csak k*rvazok,es hianyzik mar egy normalis no.Hazasodni is akarsz??Mert nekem jo.;)

Ha gondolod írj.

Hülye k*rva :'DDD Mit hittél hogy majd rábukkansz egy csávóra,és ez fog veled történni? Hallod menjél utcaseprőnek r*banc!

2010. jún. 15. 12:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!