Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Furát kérdezek, de! Csajok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furát kérdezek, de! Csajok! Hol lehet piszkosul gazdag férjet fogni?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom... De normális választ várok, nem olyat, aki lehord, hogy miért nem érdekelnek a csórótarisnyák!!!

Elegem van ebből a punnyadásból, a sok tengődésből! Én élni akarok! Én nm erre vagyok hivatott, biztosan értitek mire gondlok! Nem vagyok k*rva, sem szupermedall, de szép arcom van, és kedves, intelligens, művelt lány vagyok. (21)

2010. jún. 15. 12:07
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszönöm a normális válaszát!

Nekem vannak céljaim, hiszen jó munkát szeretnék, de ez a szerencsén is múlik. Nem akarom lenyúlni a "jövendőbelim" pénzét, és nem akarok kibújni a küzdelem alól sem.

Csak olyan életet akarok, hogy ne kelljen azon gondolkoznom a boltban, hogy ki tudom-e fizetni amit vettem, illetve ha úgy érzem, hogy pihenésre lenne szükségem, akkor meg tudjak magamnak engedni egy nyaralást akár külföldre!

A családom 100 éve még az arisztokráciához tartozott, azonban jött az átkos időszak és minden odalett! Szeretném újra visszakapni a "nevem" és mindent, ami ezzel jár...

2010. jún. 15. 15:53
 42/55 anonim ***** válasza:
Akkor úgy kellett volna kérdezned, mert vannak különbségek a biztonságos életkörülmények és a piszkosul gazdagság között. Akkor adok tanácsot, hogy szerintem hol keresgélj. Aki Budán lakik, főleg a budai vár környékén az biztosan nem szegény. Hogy hogy tudsz velük találkozni, azt nem tudom. Ha tudsz ismerkedni főiskolai/egyetemi hallgatókkal az is számíthat jó kiindulásnak. Egy orvos tanonc például biztos eleget fog keresni, például ha sebész.
2010. jún. 15. 15:59
 43/55 anonim ***** válasza:
78%

Nem csóró? :D hát.. aki budapestre azt mondja hogy nagyon drága az mégis mi lenne? :D

és ha nem vetted volna észre a többség ugyanazon a véleményen van veled kapcsolatban. van aki kifejtette és van aki csak 1 szóval illetett és te a legegyszerűbb módon avval intézed ezt el, hogy mindenkit lehülyézel magadon kívül. :D abba bele sem gondolsz hogy esetleg veled van a probléma :D

ha egy értelmes gazdag embernek ezt elmondanád amiket itt, akkor lek*rvázna és otthagyna. ha kevésbé értelmes embernek mondod akkor talán 1-2 hétig elszórakozik veled és azután hagy ott.

2010. jún. 15. 16:00
 44/55 anonim ***** válasza:

kezdesz össze-vissza beszélni, magadnak ellent mondani. legalább önmagadhoz maradj hű. a kérdésben azt írod piszkosul gazdag pasit akarsz, most meg azt hogy csak ki tudd fizetni a boltban az alapvető dolgokat?

aztán azt írod h nem vagy csóró? ha most nem tudod kifizetni akkor mégis mi?

nyaraláshoz amúgy elég átlagos kereset is. ez alapvető dolog amit a legtöbb ember megengedhet.

2010. jún. 15. 16:04
 45/55 A kérdező kommentje:

Főiskolás lány vagyok. Nem mondtam, hogy Bp. túl drága, hanem hogy vannak drága helyek...azért van különbség.

Azért így írtam ki a kérdést, ahogy mivel manapság, aki már kicsit gazdagabb azoktól, akik az átlagszínvonalon élnek, azok már a "luxus" kategóriába tartoznak!

Uram atyám, nézzetek már körül!!! Mindenki anyagi gondokkal küzd, megszűnt létezni a középosztály, már csak csórók és gazdagok vannak!!! És ez így fog folytatódni! Aki gazdag, az még gazdagabb lesz, aki szegény, az pedig még jobban lecsúszik... Ezért írtam, amit írtam.

2010. jún. 15. 16:05
 46/55 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem tudom kifizetni a boltban a dolgokat, hanem hogy nem akarok olyan színvonalra kerülni, tanulj meg olvasni!
2010. jún. 15. 16:06
 47/55 anonim ***** válasza:
Én a válság végét várom, hátha jobb lesz, csak érne már véget :) De külföldre még így is kiköltözhetek.
2010. jún. 15. 16:09
 48/55 anonim ***** válasza:
89%

Elég buta vagy. Nézz már körül. Még hogy csak nagyon gazdagok vannak és csak nagyon szegények. :D

Ezt írtad:

"Csak olyan életet akarok, hogy ne kelljen azon gondolkoznom a boltban, hogy ki tudom-e fizetni amit vettem, illetve ha úgy érzem, hogy pihenésre lenne szükségem, akkor meg tudjak magamnak engedni egy nyaralást akár külföldre!"

Na most nekem az ismerőseim ettől többet is megengedhetnek, igen, úgy hogy magyarok és normális, átlagos munkájuk van. Az igaz h vidéken szegényebbek az emberek.

És inkább ne próbálj magyarázkodni mert újabb önellentmondásokba kavarodsz.

Veled nem is érdemes beszélni mert olyan buta vagy.

2010. jún. 15. 16:12
 49/55 A kérdező kommentje:
Buta? :D Ez érdekes... valahogy az indexemben az a sok ötös nem ezt bizonyítja! ;)
2010. jún. 15. 16:21
 50/55 anonim ***** válasza:
attól h tanulsz, még lehetsz életképtelen = buta
2010. jún. 15. 16:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!