Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék valakivel "véletlenül" találkozni, segíteni a véletlennek. Van ötletetek?
Egy olyan férfiről van szó, aki nyíltal elmondta hogy érdeklem és vonzódik hozzám, kölcsönös volt a dolog de én elzárkóztam. Nem tehettem akkor mást.
Az az út sajnos nem járható, hogy őszinte vagyok és közlöm vele hogy látni akarom. Azt gondolom, ha valahol találkoznánk, beszélne velem. Találkoznunk kell, alig várom az alkalmat.
A kérdés az, hogy hogy hozhatnék össze egy "véletlen" találkozást? Hogy tudathatnám vele előre, hogy egy adott időben egy adott helyen leszek? Egy városból származunk, mindketten járunk haza szülőkhöz. Kérlek, találjatok ki valamit, mert megőrülök! Teljesen oda vagyok érte és felrobbanok a vágytól hogy lássuk egymást.
Van valakinek valami ötlete?
"Az az út sajnos nem járható, hogy őszinte vagyok és közlöm vele hogy látni akarom."
Ebben az esetben indulj az ellenkező irányba,lehetőleg minél messzebb tőle és bízz a véletlenben :) puszcsikahh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!