Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolatban élők! Elmondjatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élők! Elmondjatok a másiknak ha talalkozni akarnak veletek?

Figyelt kérdés

Nyilván egy átlagos baráti beszelgetest nem kell felfujni de ha váratlanul az illető rakerdez egy talalkozora ami nagy valoszinuseggel más témájú lenne, elmondjatok a baratotoknak/notoknek?

Nyilván a fentebb leirtak miatt elutasitjatok a talit,ez nem is a kérdés tárgya.

2018. márc. 11. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Lehet, mire hazaérek el is felejtem, semmi jelentősege nincs, ha visszautasítottad.
2018. márc. 11. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, ha nem felejtem el akkor elmondom, de sokszor van olyan, hogy estere mar nem is emlekszem ra, aztan legkozelebb megint akkor jut eszembe amikor epp nem vagyunk egyutt a parommal, aztan csak elfelejtodik a dolog. Nem olyan nagy cucc ez, hogy el kelljen mondani, de neha el szoktam.
2018. márc. 11. 14:16
 3/4 A kérdező kommentje:
A barátom egyik régi ismerőse/barátja aki találkozóra hívott. Már nem baráti inkább jó ismeros a viszony köztük de majdhogynem egy helyen laknak egy utca valasztja el őket és gyakran beszélgetek vele hétköznapi dolgokrol. Nem tudom ha nem közlöm vele ezt (amúgy sem szoktam rengeteg dolgot az orrára kotni, nem direkt ilyen vagyok) de nem szeretnem ha ebből félreértés lenne hogy biztos sunyiskodtam ...?
2018. márc. 11. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy más témájú? Randi? Ha ismerik egymást a barátoddal, tudnia kéne, hogy együtt vagytok. Ez elég gáz tőle.

Elmondanám mindenképp és nem hiszem, hogy ezután még beszélnék az illetővel.

2018. márc. 11. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!