Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes pasiknak mi a jó abban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes pasiknak mi a jó abban, hogy folyton írnak cseten, bókolnak, kedvesek, de nem akarnak találkozni?

Figyelt kérdés
Tinderről volt egy sráccal egyéjszakásom, nagyon egy hullámhosszon voltunk, de ő külföldön él. Ennek kb 1 hónapja, de azóta is folyton beszélünk, nagyon aranyos, bókol is sokat, és nem kér nudes képeket sem...szóval tényleg komolynak tűnik, mégsem jön megint Pestre, holott megtehetné. Akkor ennek mi értelme? Miért pazarolja rám az idejét, ha semmi célja velem?

2018. ápr. 4. 12:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Megtartja/fentartja a tiszteletet, a bizalmat, hogy amikor legkozelebb pesti puncira fajna a foga legyen egy tartalek.
2018. ápr. 4. 12:32
 2/13 A kérdező kommentje:
#1 Lehet, de akkor nagyon jó színész. Persze lehet is az, egyszer láttam, nem tudhatom. Legjobb lesz, ha kerekperec rákérdezek, mit akar😀Ha kerüli a választ, megszakítom a kapcsolatot.
2018. ápr. 4. 12:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hol él, de egy szexért szerintem nem éri meg más országba utazni...
2018. ápr. 4. 12:37
 4/13 A kérdező kommentje:
De épp ezt nem értem, ha csak egy szex voltam, akkor miért ír még most is folyton? Érdekli, hogy hogy telik a napom, bókolgat, ilyenek..most komolyan, nincs az ő környékén elég lány, akinek írogathat? Ezért gondoltam azt, hogy lehet ő is többet érez így a tali után, de akkor meg jönne Pestre, amikor csak tudna..
2018. ápr. 4. 12:47
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Nekem pont ez a bajom csajokkal.

Írnak, írnak, de találkozni nem akarnak...

2018. ápr. 4. 13:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha nem lett volna kefélés, azt mondtam volna, hogy fél egy kapcsolattól vagy csak szórakozik. De így teljes mértékben az 1-es válaszolónak adok igazat.
2018. ápr. 4. 13:38
 7/13 anonim ***** válasza:

Miért nem mész te oda, ahol ő van?

Egyéjszakás és komolynak tűnik... álmodj királylány.

2018. ápr. 4. 14:11
 8/13 A kérdező kommentje:
#7 Jaj ne legyél már ilyen korlátolt😀Szerintem nyitottnak kell lenni, a szerelem bárhol rád találhat.
2018. ápr. 4. 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:

"mégsem jön megint Pestre, holott megtehetné. Akkor ennek mi értelme?"

Miért, a tinderről ágyba ugrani valakivel mi értelme?

2018. ápr. 5. 13:59
 10/13 A kérdező kommentje:
A helyzet a következő: jön hozzám 1 hétre májusban :) Úgyhogy a sok hitetlenkedőnek és cinikusnak üzenem, hogy igenis lehet egyéjszakásból szerelem, és nem csak szexre megy mindenki, akinek farok van a lábai között😀
2018. ápr. 7. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!