Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig találkozni akar. Miért?
1éve jártam egy pasival akivel együtt is éltünk külföldön, azonban hamar rájöttem hogy nem illünk òssze s én voltam aki kimondta a végét, majd hazaköltöztem.
Azóta már volt itthon a srác és találkozni akart velem.
Elmondta hogy sajnálja és bocsánatot kért...de számomra mår csak haver.
Közösségi oldalon nem az ismerösöm, üzenetet sem tud írni nekem.
Ma ismét felhívott hogy hazautazott és találkozunk-e.
Ö tipikusan az a nagymenö, csajok kedvence tipusu pasi... De akkor mégis hogy lehet az , hogy ennyi visszautasításom után is keres és igényt tart a személyes beszélgetéseinkre?
Amikor hazautazik én vagyok az egyetlen ismeröse aki tudja hogy itthon van, mert az ideje nagy részét vagy velem vagy a családjával tölti.
Egyékszaka nincs köztünk.
Szoval ez a lehetöség kizárva.
Elirtam
Tehát:
Egyéjszaka nincs köztünk és tavaly közöltem vele hogy ha ezért akar találkozni, amikor hazajön, akkor ne reménykedjen.
Azóta mégis én vagyok az családján kivül az egyetlen akit hív amint hazaérkezik az világ mäsik feléröl... És már kérdezi is hogy éppen hol dolgozom mert beugrana hogy lásson, vagy ráérek- e egy sétára vagy kávéra...
Furcsa.
Miért nem enged el?
Egyszerűen jófej vagy. Gondolom bizalmas veled a viszonya, jól tudtatok beszélgetni, tetszik neki, a világszemléleted, és ahogy a dolgaira reflektálsz. Lehet, hogy azóta sem talált olyan embert, akivel ilyen jó lelkitársi kapcsolat kialakult, mint veled.
Én erre gondolok.
Tán nem tudod elképzelni, hogy egy értékes társaság lehetsz a számára? Lehet, hogy menő csávó, de attól még ő is ember, neki is szüksége van a földi halandókhoz hasonlóan őszinte, jó beszélgetésre, arra, hogy valaki önmagáért csípje, ne a státuszáért..
Így totál ismeretlenül ezek jöttek fel bennem. (jártam így)
Wowww!
Koszonom :))
Igy mar abszolut ertheto ;)
Igen!
Tekintve hogy exek vagyunk, némely témánál kicsit fura a szitu...
De amugy nincs tabu köztünk ès akár 4-5òrát is el tudunk hülyülni vagy dumálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!