Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar gyakrabban találkozni?
Hány éves vagy te, kislány? Mi abban a kifogás, hogy közli veled, hogy oké a tali vasárnap, de ha esetleg hétfőn dolgoznia kell mennie, akkor inkább legyen máskor.
B+, majd ha te is dolgozni jársz, akkor nem fogsz ilyenen fennakadni.
Plusz, 120 km, azért nem olyan közeli távolság! Ez erős távkapcsolat, szóval, ha nem tetszik ez az állapot, akkor lehet keresni másik pasit.
És te dolgozol, vagy csak vered a fenekedet a földhöz?
és ezt miért nem neki adod elő? vagy jobban esik itt idegeneknek picsogni?
egyébként elmondom neked, hogy 120km kurvä sok, én csak 40km-t ingáztam mikor távkapcsolatban voltam, de az is kimerítő volt, még kocsival is.
tömegközlekedést meg hagyjuk is.
meg az sem mind1, hogy te mész hozzá, vagy elvárod hogy ő menjen hozzád az egyetlen szabadnapján.
gondolom nem dolgozol, és unatkozol, így könnyű pálcát törni a másik feje felett :)
Miért érdekel mások véleménye?
Főleg egy olyan kérdésben, amire csak ő tud egyedül értelmes és elfogadható választ adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!