Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes pasiknak mi a jó abban, hogy folyton írnak cseten, bókolnak, kedvesek, de nem akarnak találkozni?
Mivel többen is kérdeztétek privátban, elmesélem, hogy alakult a story :D
Konkrétan 2 nappal az út előtt lemondta, mondván “túl nagy a távolság köztünk”. De persze előtte 2 hónapon keresztül, mikor írogatott, hívogatott, tette a szépet, hogy mennyire egy hullámhosszon vagyunk, meg tervezte, hogy megyünk 1 napot Bécsbe, 1 napot Balatonra, meg jó lenne, ha a nyarat nála tölteném Angliában..akkor érdekes módon nem zavarta, hogy messze lakunk. Szóval egy igazi kis gyökér volt, semmi több. Csak tényleg nem értem, hogy az ilyesminek mi értelme, mármint ennek a hülyítgetésnek, ott is akad elég lány, miért pont velem kellett ezt eljátszani, meg mivel én magamból indulok ki, sosem hülyítek senkit, így azt vettem alapul, hogy ő is komoly szándékú. Na mindegy, azért nem vágott földhöz a dolog, hisz csak egyszer találkoztunk, de arra jó lecke volt, hogy internetes beszélgetőpartnert ne tartsak soha többet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!