Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti szoktatok találkozni tényleg ilyen nőkkel?
Az a profilkép tho...mindent elárul.
Aki ilyenekkel akar ismerkedni, az ne lepődjön meg. Van olyan pasi, aki komolyan elhiszi, hogy a luxusprosti külsejű gucsitáskás, feltöltött ajkú, kipalolt mellű lánykák majd a két szép szemükért meg a vonzó személyiségükért fognak leállni velük?:D
Ekkora kamut :D
Téged minősít, hogy full elhiszel egy ilyen fake messenger beszélgetést.
Ilyennel nem. De ha esetleg ilyen lenne, akkor az meg oszintebb lenne. Oke leirja a csaj, hogy figyelj ez es ez van. Audi vagy BMW, nyaralas kethetente szb. Ez tiszta sor, nincs ezzel semmi baj, ha belemegy a pasi egy ilyenbe.
De van egy masik, ami a legalattomosabb, leghitvanyabb, legrohadekabb modszer.
Ami velem is volt. A csaj szellemileg, erzelmileg totalisan manipulalt, teljesen eljatszotta nekem azt a lanyt akkire vagytam. Utana jottek a manipulativ dolgok, ugy hozta ki mindig, hogy en vagyok a himsoviniszta az elmebeteg es, hogy tegyem ossze a kezem, hogy vagyok neki. Kifizetette velem a tobb 100 ezer ft-os telefonszamlait, etteremben vagy ha barhova mentunk en fizettem, en vettem neki ruhat, cipot, taskat stb. Ha magamnak vettem valamit kiakadt szakitott, aztan irkalt nekem, hogy nem ugy gondolta stb.
Eletem legrosszabb 1 eve volt.
Szakitottunk. De furdolt a lelkiismeretem, rairtam az exeire, es ok is mondtak, hogy oket is totalisan lehuzta anyagilag, irtak, hogy tavol kell maradni tole es, hogy ha keres tiltsam stb.
Szoval....a fenti linkben levo “eset” ha van ilyen meg mindig tisztabb, mint pl ami az enyem volt. Hogy kihasznalta a tudatlansagom meg a szerelmemem, szeretetem. Persze most mar rohogok az egeszen, hogy lehettem ekkora f*z.
Tanulopenznek jo volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!