Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő fiatalok, szerintetek bűnös dolog barátokkal találkozni?
Sziasztok!
Az a szituáció, hogy most, 25 évesen lett egy haverom. Eddig sosem volt egy sem. Viszont házas vagyok, gyerekünk van.
Iszonyat bűntudatom van ,hogy havi max 8 órát nem velük töltök, és úgy érzem ,hogy ezzel feleségembe rúgok, plusz úgy veszem le Ő sem repes a dologtól, hogy nem vagyok otthon.
Szerintetek van jogom rá, hogy havi 2-szer 4-5 órát elmenjek haverral valamerre? Van jogom mondjuk a családi kasszából havi 2-3 ezret "elszórni" ilyenre?
Mi a véleményetek?
Volt valaki hasonló cipőben?
25/f
Az emberek mindent szeretnek túlspilázni!
Mint minden esetben úgy itt is a mértéktartás és a másik tisztelete a lényeg!
Kicsit akkor tisztábban látás végett:
Konkrétan vita van ha találkozok vele, mert úgy érzi elhanyagolom őket.
#2. voltam.
A lényeg az, hogy ne maradj ki éjszaka, mert nem illik, ha normális időintervallumba teszed, semmi baj nincs vele.
most el vagyo kengedve este 7-ig! Szájhúzva...
De néha nem merem megemlíten ihogy mennék, emrt belefáradtam már a vitákba..
Persze, hogy van, havi 2 alkalom tök normális, de akár a feleséget is be lehet vonni, lehet neki rossz érzés, hogy nincsen saját társasága és ilyenkor ki van hagyva a "buliból". Nálunk a társaságban van egy fiatal pár kisgyerekkel, ők például náluk otthon szoktak kisebb "házibulit" tartani, de havi 1-2 alkalommal rá lehet bízni a szülőkre is, vagy bármi.
De egyedül is elmehetsz, persze, csak azért írtam, mert lehet emiatt zavarja.
Igen. Neked, es a felesegednek is kell egy kis barati kikapcsolodas.
Havi 2-3 0ezret? Az semmi.
A feleseged is beszeld ra, hogy neha baratnozzon. Nem egeszseges ennyire bezarva elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!