Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő fiatalok, szerintetek bűnös dolog barátokkal találkozni?
Sziasztok!
Az a szituáció, hogy most, 25 évesen lett egy haverom. Eddig sosem volt egy sem. Viszont házas vagyok, gyerekünk van.
Iszonyat bűntudatom van ,hogy havi max 8 órát nem velük töltök, és úgy érzem ,hogy ezzel feleségembe rúgok, plusz úgy veszem le Ő sem repes a dologtól, hogy nem vagyok otthon.
Szerintetek van jogom rá, hogy havi 2-szer 4-5 órát elmenjek haverral valamerre? Van jogom mondjuk a családi kasszából havi 2-3 ezret "elszórni" ilyenre?
Mi a véleményetek?
Volt valaki hasonló cipőben?
25/f
Szerintem oké, hogy elmész.
Az a nem jó, hogy balhé van ebből.
Természetes, hogy ez feltölt téged és jól érzed magad. Én is a párom nélkül lógok egy baratnommel, a párom még örül is neki.
Mondd meg a feleségednek, hogy nagyon szereted őt, a külön töltött idő után még jobb hazamenni hozzá.
23 N
Köszönöm az igazán normális válaszokat! :D
9-10... belegondolni nem akarok mi lenne belőle :D
Az ab aj ,hogy úgy érzi ,hogy vele pedig kevés időt töltök, és vele keveset megyek bárhová is. Ami igaz, de nem azért, mert nem akarok, hanem mert Ő áll az útjába, merthogy ne költsünk pénzt feleslegesen! Tehát ez ilyen érthetetlen ördögi kör..
Te nem házasságban élsz, hanem elnyomásban. Azt írod "el vagyok engedve". Bäszki... ezen nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek.
Én em kérek engedélyt, hanem tényeket közlök. Pl.: megyek a srácokkal bulizni, majd egyszercsak jövök. És nem érdekel ha nyivákolás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!