Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élő fiatalok, szerintetek bűnös dolog barátokkal találkozni?
Sziasztok!
Az a szituáció, hogy most, 25 évesen lett egy haverom. Eddig sosem volt egy sem. Viszont házas vagyok, gyerekünk van.
Iszonyat bűntudatom van ,hogy havi max 8 órát nem velük töltök, és úgy érzem ,hogy ezzel feleségembe rúgok, plusz úgy veszem le Ő sem repes a dologtól, hogy nem vagyok otthon.
Szerintetek van jogom rá, hogy havi 2-szer 4-5 órát elmenjek haverral valamerre? Van jogom mondjuk a családi kasszából havi 2-3 ezret "elszórni" ilyenre?
Mi a véleményetek?
Volt valaki hasonló cipőben?
25/f
Emiatt?
Ez semmi. Belefér.
Ő is járjon el
"most el vagyo kengedve este 7-ig! Szájhúzva... "
:'DDDD. Neeeeeee. De gáz. Mint egy kiskamasz. Itt toporzékol a jogaiért. xDD
Aztán időben hazaérjél, mert ha nem, nem lesz még egyszer ilyen egy darabig.
13as és 14es...
Igazi kis szr..zi b..ik vagytok 😊.
14esnek még gerince sincs...
De köszi a választ, ismét csalódtam az emberekben 😊
14esnek miért ne lenne gerince?
ha ő egy egyedülálló pasi, akkor nem csal meg senkit
nem éppen a szeretője a gerinctelen nőszemély??
nejed meg pórázon tart
#16 Már bocs haver, de az analógiádban inkább gerincem ne legyen, mint farkam. Kétlem, hogy ilyen hozzáállással képes lennél egyáltalán kielégíteni a nődet.
Ott is ha rád parancsol ilyen pincsikutya módjára meghunyászkodva engedelmeskedsz neki? :D
Kutyaként viselkedsz, ne várd, hogy megkapod a férfinak járó tiszteletet.
Ige,n azért írtam ezt a kommentárt, hogy provokáljalak. Vedd észre magad, és cselekedj.
"a férfinak járó tiszteletet."
Muhaha. Csak a nemedert semmilyen tisztelet nem jar. Ed azert sem, hogy hazas noket kurogatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!