Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szerelmes vagyok valakibe, aki lemondott rólam?

Figyelt kérdés

Érdeklődni kezdett irántam valaki, akit először nem tudtam komolyan venni. Nőcsábásznak tűnt, de így is állította be magát, persze miattam megváltozott volna állítólag. Nem tagadom, szimpatikus volt az elejétől fogva, de próbáltam elnyomni magamban az érzést, mert nem akartam csak egy trófea lenni. Ehhez tartottam magam. Állítólag nagyon tetszem neki és velem komolyan gondolja, de nem tudok hinni neki. Közben már feladta, azt mondta, lemondott rólam. És mással ismerkedik, én meg féltékeny vagyok és ez is csak megerősíti bennem, hogy jobb, hogy nem bíztam meg benne. Mert ha komolyan engem akarna, akkor nem szórakozna mással. Vagy féltékennyé próbál ezzel tenni?

Kérlek, mondjatok véleményt. Akár az ő szemszögéből nézve is. Előre is köszönöm.

2018. máj. 23. 18:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egyszer úgy tűnt, hogy komolyan beszélni szeretne velem. De visszavonult, amikor lett volna rá alkalom, hogy az érzéseinkről beszéljünk. Mindig csak írásban bátor. Én pedig nem mondtam neki, mert nem tudom, hogy mennyire vegyem komolyan. Panaszkodott, hogy mennyire szenved, ha nem láthat és hiányzom neki, de nem lépett soha. És tapasztaltnak állítja magát nők terén, mégis mintha félne tőlem.
2018. máj. 24. 00:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez csak a te fantáziád.

Ő közekedett, de lekoptatad, nem adtál neki esélyt. Most talált mást, aki komokyan veszi. Elszúrtad, de tanulhatsz belőle, hogy legközekebb ne járj így.

#1 te olyan negatív vagy, mint egy elektron felhő. Ez a túltolt férfi gyűlölködésed irritáló és káros. Miért nem egy erre alakult klubban fejted ki a tevékenységedet?

2018. máj. 24. 11:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a fantáziád, szerintem nyugodtan higgy a női megérzéseidnek. Én 20 éves koromban többek közt ezért taszítottam el magamtól a fiút, akibe szerelmes voltam, mert hittem az olyan véleményeknek, hogy csak képzelődöm, biztos hogy nem akart ő közeledni felém.

Sok év eltelt azóta, van már annyi tapasztalatom, hogy tudjam, nem képzelődtem akkor, de ki is derült utólag, csak akkor már késő volt, hogy piszkosul szenvedett miattam.

2018. máj. 24. 19:47
 14/14 anonim ***** válasza:
59%
Nem mondott le rólad, csak visszavonulót fújt, mert nem akar barátként is elveszíteni.
2018. máj. 24. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!