Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szerelmes vagyok valakibe, aki lemondott rólam?

Figyelt kérdés

Érdeklődni kezdett irántam valaki, akit először nem tudtam komolyan venni. Nőcsábásznak tűnt, de így is állította be magát, persze miattam megváltozott volna állítólag. Nem tagadom, szimpatikus volt az elejétől fogva, de próbáltam elnyomni magamban az érzést, mert nem akartam csak egy trófea lenni. Ehhez tartottam magam. Állítólag nagyon tetszem neki és velem komolyan gondolja, de nem tudok hinni neki. Közben már feladta, azt mondta, lemondott rólam. És mással ismerkedik, én meg féltékeny vagyok és ez is csak megerősíti bennem, hogy jobb, hogy nem bíztam meg benne. Mert ha komolyan engem akarna, akkor nem szórakozna mással. Vagy féltékennyé próbál ezzel tenni?

Kérlek, mondjatok véleményt. Akár az ő szemszögéből nézve is. Előre is köszönöm.

2018. máj. 23. 18:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sajnos az ilyen pasik miatt nincs nagyon bizalmam feléjük. Ne hagyd magad hülyíteni.
2018. máj. 23. 18:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Ugyanígy jártam.Nem ugyanabba szerettünk bele véletlenül? Állandóan azon gondolkozni, hogy szerelmes volt belém vagy csak skalpot vadászott...Nem mindegy.
2018. máj. 23. 18:32
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ugyanaz a személy-e, de biztos sok ilyen van. :(
2018. máj. 23. 18:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, én meg egy nőről nem tudom eldönteni, hogy csak a rajongótáborát akarta velem bővíteni, vagy akart is tőlem valamit. Szóval nem csak férfiban van ilyen...
2018. máj. 23. 19:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Kevés az infó, ennyiből nem lehet megítélni. Bizonyos esetekben szabad a női megérzésekre hagyatkozni. Mert az eszünk azt mondja: ugyan már mit akarna tőlem egy ilyen pasi/nő? Ha sebezhetővé válik a másik, akkor az szerintem nem hülyítés. De az egy veszélyes terep, mert könnyen visszavonulót fújhat és keres egy biztonságosabbat. Ilyenkor aztán döntsd el, hogy simán le lettél cserélve és nem kár az egészért vagy érzett irántad valami komolyat.

Én se tudom, ugyanebben a cipőben járok. Ha jobban belegondolok, egyszer láttam sebezhetőnek...csak sajnos amikor a legkomolyabban beszélgettünk, az chaten volt és nem láthattam közben a reakcióit. Mindenesetre az elmúlt időszakban akárhányszor is gondolom végig, elég volt neki a leghalványabb bátorítás részemről és szinte száguldott be a munkahelyemre. De legtöbbször kicseleztem:) Olyankor írtam neki 2-szer is, amikor tudtam, hogy nem leszek bent és mindkétszer bement. Legutóbb a nagyon mély beszélgetésünk után is nem telt bele egy óra, bement a munkahelyemre - csak épp nem voltam bent. Szegény...most meg ki vagyok borulva, amiért nem jön:(

2018. máj. 23. 19:45
 6/14 A kérdező kommentje:
A poén, hogy nem egy macsó. Alacsony is, duci is, de van dumája és nagyon szerethető. És ezt tudja is magáról. Én nem tartom magam csúnyának. Átlagos vagyok, de azért meg szoktak nézni, vannak pozitív visszajelzések. És állítólag pont neki való vagyok. Csak fogalmam sincs, hogy amiatt tartott-e ki, mert nem kapott meg, vagy tényleg érdekeltem volna. Most pedig csak taktikázik vajon? Mert mondta, hogy mint nőtől, undorodik attól az embertől, akivel most ismerkedik, de nem akar egyedül maradni, úgyhogy beéri vele. Viszont szerintem ez nem lehet teljesen igaz, mert annyira utálkozva beszélt róla, mintha a negatív tulajdonságaival csak el akarná nyomni magában a vonzalmat iránta. Meg a mellékelt ábra is azt mutatja, hogy jól elvannak egymással.
2018. máj. 23. 19:57
 7/14 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, hogy én vagyok az egyetlem gyenge pontja. És amikor találkoztunk, láttam a szemében a zavart, és bizonytalanságot. Hogy elgyengült, meg kb. úgy nézett rám, mint valami istennőre.
2018. máj. 23. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Hány éves? Nőcsábásznak állítja be magát, de érett lehet. :D El ne hidd, hogy csak miattad változik meg valaki úgy, hogy kb. semmi nem volt köztetek normálisan.
2018. máj. 23. 20:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát, lehet neki kisugárzása, ha ilyen paraméterekkel így belebolondultál. Amit meg leírtál, miért ne mondott volna igazat? Ha akkora macsó lenne, nem fárasztaná szerintem azzal magát, hogy felvilágosítson, miért van mással, egyszerűen lecserélne és kész vagy ami rosszabb, párhuzamosan használna ki mindkettőtöket. Azt még mindig nem tudom, te mit műveltél, de szegénynek lehet, hogy kicsit több/egyértelműbb bátorításra lenne szüksége annál, mint amit eddig kapott tőled.
2018. máj. 23. 20:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Még azt figyeltem meg, hogy a férfi, aki sebezhető, inkább leharapná a nyelvét tőből, minthogy kimondja, hogy beléd szeretett. Te már rég kimondod, ahogy itt is, bár neki nem biztos, de ő garantáltan csak körít, azt mondja, hogy szimpátiát érez irántad, meg vonzódik hozzád, esetleg bevallja, hogy erősen felkavartad, de ki nem mondaná...Ez is a sebezhetőség. Persze itt jön be az, hogy nyilván az se mondja, hogy szeret, aki tényleg nem szeret, de talán az nem is fogja huszonöt féle módon körülírni, hogy érez irántad valamit.
2018. máj. 23. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!