Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok szerelmes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok szerelmes a páromba?

Figyelt kérdés

Szeretem a barátomat a magam módján, de nem vagyok belé szerelmes. Jó vele lenni, élvezem a vele eltöltött időt, hiányozna ha nem találkoznánk többet, de nem hiszem hogy nagyon megviselne. Pár hétig, talán hónapig biztos szomorú lennék, de aztán simán túllépnék rajta. Két találkozó között se sokat gondolok rá, nem hiányzik. Jó ha ott van, de ha nincs az se zavar. Szörnyen hangzik, de így érzek. Nem hiszem hogy másfél év után ez normális. Mondjuk sok tapasztalatom nincs, ő az első barátom, plátói szerelmem se volt soha.

Van valakinek ezzel tapasztalata? Miért nem vagyok szerelmes belé? Lehet hogy képtelen vagyok erre az érzésre?

21/l

2018. máj. 8. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

A sötétbe tapogatózol, mert tapasztalatlan vagy. De a helyzet az, hogy addig ez így is lesz, amíg nem leszel szerelmes.

A szerelemhez nem elég egy tökéletes, ideális pasi, azt majd jön az érzés.

De amikor úgy istenesen szerelembe esel akkor fog megérteni, hogy

1. nincs veled semmi baj

2. Képes vagy szerelmet érezni

3. megalkudtál egy férfi mellett akit sosem szerettél igazán, csakhogy legyen veled valaki, vagy sodródtál az árral.

2018. máj. 8. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
30%

Ne problémázz már ilyen hülyeségeken. Jól érzed magad vele vagy nem?

Mivel nincs tapasztalatod, gondolom hogy olvastál valahol valami "repkedő pillangókról" meg egyebekről, és most ezeket hiányolod, amiről azt sem tudod, hogy mi:)

Elárulom neked, sokan vagyunk így boldog párok.

Nekem sem "repkednek pillangók a gyomromban", de van egy társam akit szeretek, és aki viszont szeret.

2018. máj. 8. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

"Miért nem vagyok szerelmes belé? Lehet hogy képtelen vagyok erre az érzésre?"

Nem, csupán a szerelemhez nem ő a megfelelő partner.Nem tud mindenki mindenkivel szerelembe esni, ettől függetlenül működhet köztetek a szex és szeretet, de az nem feltétlenül szerelem.

2018. máj. 8. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert a szerelem nem gombnyomásra jön. Ez nem úgy megy, hogy bárki bárkibe bele tud szeretni. Idő kell, amíg kialakul, de ha másfél év alatt ez nem történt meg, akkor már nem is fog :/

25N

2018. máj. 8. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért a párod, ha nem vagy belé szerelme?

Szerintem ez jobb kérdés.

2018. máj. 9. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!